香港公營房屋討論區

請按以上圖片支持CYClub, 無言感激!
主頁 » 內政外務 » 辦事處 » 猜謎區 意見~
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

猜謎區 意見~
我建議 街坊 回答 謎語個陣  用  回覆後先見到個個 代碼   html   
因為一條 問題只係一個人答    先到先得  -.-     咁隱藏左回覆   其他人咪可以估lo~
分享 分享 讚好人數:0查看名單

1. 有D複雜 我唔認為D會員佢地會照做
2. 直接顯示可以比佢地參考人地嘅答案而答得更準備
3. 直接顯示可以比佢地知道有人估中 唔會再浪費時間
祝未上樓朋友早日上心水樓;祝已上樓朋友安居樂業!
如果大家有任何疑問或分享, 建議大家在適當分區建立帖子。

原帖由 Vick Yeung 於 2008-8-7 00:20 發表
1. 有D複雜 我唔認為D會員佢地會照做
2. 直接顯示可以比佢地參考人地嘅答案而答得更準備
3. 直接顯示可以比佢地知道有人估中 唔會再浪費時間

1.我咁樣提議係因為好多壇 都咁樣做...  我覺得幾順利所以提出
2.有得參考人地嘅答案 咪唔公平LO...  係因為人地佢先答岩
3.人地估中  如果佢自己知個答案 都可以估  
(不過VICK 你反對我都尊重你GE 決定,,  黎呢到只係想玩得開心  傾得開心  就得喇 !)

多謝你意見先 我會再考慮 OK?

ok...  其實無所謂...  呢到意見區,,俾我地發表意見,,但唔代表你一定要接受~

原帖由 牙詩* 於 2008-8-7 00:25 發表
1.我咁樣提議係因為好多壇 都咁樣做...  我覺得幾順利所以提出
2.有得參考人地嘅答案 咪唔公平LO...  係因為人地佢先答岩
3.人地估中  如果佢自己知個答案 都可以估  
(不過VICK 你反對我都尊重你GE 決定,,  黎呢 ...

1. 我覺得愈簡單愈適合呢個 forum
2. 有得參考 可以啟發同鼓勵會員估答案
3. 好多人估中嘅話我嘅工作量就...

原帖由 Vick Yeung 於 2008-8-7 00:40 發表

1. 我覺得愈簡單愈適合呢個 forum
2. 有得參考 可以啟發同鼓勵會員估答案
3. 好多人估中嘅話我嘅工作量就...

哈...我岩岩答左條問題  但係只係差DD  時間...  搞到做左第二...   所以就諗到咁GE提議 ~  
工作量問題  你可以分工俾街坊   做區長...   
不過你講講下....我都覺得每個壇有自己GE風格GE    我地個壇風格 簡簡單單   幾好~

原帖由 牙詩* 於 2008-8-7 00:46 發表
哈...我岩岩答左條問題  但係只係差DD  時間...  搞到做左第二...   所以就諗到咁GE提議 ~  
工作量問題  你可以分工俾街坊   做區長...   
不過你講講下....我都覺得每個壇有自己GE風格GE    我地個壇風格 簡簡 ...

手快有 手慢冇 乎合香港人嘅style ~

最弊冇人肯做區長 ~

做區長 有咩要求 同條件先 !?  
我一定應徵嫁~

原帖由 牙詩* 於 2008-8-7 01:08 發表
做區長 有咩要求 同條件先 !?  
我一定應徵嫁~

http://cyclub.happyhongkong.com/viewthread.php?tid=386
頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
擴展內容欄滑鼠輸入中文工具上傳圖片或文件的說明轉往完整模式
保安驗證:提交前必須於右側格子輸入39050

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖