香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 聊天室 » 女性族群 » 真心問女仔.認為心目中的mr.right要有幾錢身家?
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...3
支持鍵盤翻頁

真心問女仔.認為心目中的mr.right要有幾錢身家?
如題
你有幾多滿足 就有幾多快樂 
分享 分享 讚好人數:0查看名單

你呢個是 "大難題" 來的喎~~~~!

真心講句,如果係真心相愛,唔會介意佢有冇身家

但如果講錢唔講心既,當然越多越好啦,錢唔會有人會嫌多的~~

我係女人~
分享 分享 讚好人數:6查看名單

真心講句,如果係真心相愛,唔會介意佢有冇身家
但如果講錢唔講心既,當然越多越好啦,錢唔會有人會嫌多的~~;0...
MaggieWong 發表於 2014-08-28 17:34:35 原文

有錢,但唔會花在你身上
有錢,但變態
有錢,但性格唔夾

咁又點?

能夠衣、食、住、行無憂!工作不是一種必須,而係一種喜歡!本帖最後由 yiyuan 於 2014-08-28 17:55:12 編輯
分享 分享 讚好人數:5查看名單

有錢,但唔會花在你身上
有錢,但變態
有錢,但性格唔夾
咁又點?
陳恩慈 發表於 2014-08-28 17:45:32 原文

有錢,但唔會花在你身上=======咁幾有錢又有咩用,除非你想嫁完同佢離婚,然後分佢身家,如果唔係呢個人根本唔洗諗啦!
分享 分享 讚好人數:4查看名單

能夠衣、食、住、行無憂!工作不是一種必須,而係一種喜歡!
yiyuan 發表於 2014-08-28 17:54:08 原文

I LIKE =======>>> " 工作不是一種必須,而係一種喜歡!"

有錢,但唔會花在你身上
有錢,但變態  同佢買重保險  自己受益   春色玩死佢
菩提本無樹

錢係買五到快樂的
扩3 G13072XXX
天伦乐~12901XX至12926x
6/2012拎卡 11/2013见主任
2/2014 STEP 2  3/2015再查
10/2016 step 3  28/10 step4
水仔是我家

有錢,但唔會花在你身上
有錢,但變態  同佢買重保險  自己受益   春色玩死佢
hkhk 發表於 2014-08-28 18:35:52 原文

哈哈,高手!

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...3
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖