香港公營房屋討論區
主頁 » 本港基建與民生 » 公私營醫療 » 流感針
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

流感針
如果我向11月到
同聯合醫院合辦打流感針
唔知大家想唔想打呢?

價錢:75-85
視乎人數定
Tel:61633802
觀塘區議員
分享 分享 讚好人數:0查看名單

原帖由 卓_彩盈 於 2008-7-31 15:14 發表
如果我向11月到
同聯合醫院合辦打流感針
唔知大家想唔想打呢?

視乎人數定

matthew得3個月咋, 唔知健康院有無得唔洗錢打呢?

原帖由 卓_彩盈 於 2008-7-31 15:14 發表
如果我向11月到
同聯合醫院合辦打流感針
唔知大家想唔想打呢?

視乎人數定

再平d啦, 一定好多人打架, 同聯合醫院講下啦

報紙話免費GE, 點解總要收錢GE,

六個月大至5歲的小朋友
11月可得到80元資助的

所以彩盈要做的話
都係主要幫小學生打針ge

聯合最平已經$75..(要打100枝..)
唔係成95蚊枝架

不過我都會搵幾他醫療團體睇下
仲有無得平d ge

觀塘區議員

我都諗住阿囝讀k1就會幫佢打架喇~~而家有得平非常好la~~
thank you~卓卓

我一早比阿女係私家打左要$180枝呀,共打兩枝;1586;

原帖由 潮爆.媽 於 31-7-2008 18:12 發表
我都諗住阿囝讀k1就會幫佢打架喇~~而家有得平非常好la~~
thank you~卓卓

記住一定要打... 我個女讀 k1時病左成個上學期 (因為冇打到)...

其實政府資助80蚊係同私家打的
六個月大至5歲的小朋友可以搵私家醫生就得

坦白講,唔同聯合打都得
唔好waste錢 ar~
細路就搵私家吧
觀塘區議員

原帖由 pegpeg0727 於 2008-8-1 12:48 發表

記住一定要打... 我個女讀 k1時病左成個上學期 (因為冇打到)...

知道喇~~我book左下個星期打喇~~

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

香港醫生目錄 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖