香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 公屋申請 » 市區2人 » 答咗等於无答
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

仲要5-6个月...灰爆....
热线d人,只会答d你係房署网见到既野...
如果我地呢个no转去扩展,会即刻派,因为扩...
littleweed 发表於 2014-06-27 13:14:45 原文

轉要唔要再見官?
分享 分享 讚好人數:0查看名單

刚刚打去27122712
查询自已果组号码1267—1268
究竟要多久才配房,房署小姐回覆还有伍仟多号码才配,
最高...
lomeion 發表於 2014-06-27 12:55:50 原文

你審查都未夠兩年,啲主任唔得閒見你住。
有會員1270已經派新翠邨,你個號碼一轉區即派。

咁你有冇问5xxx个配房.係米包括2.3.4.5.6人.扩展,市区,新界.离岛全部申请人.一人吾计
chan328 发表於 2014-06-27 13:16:05 原文

我淨係問市2呢組号碼

轉要唔要再見官?
lomeion 發表於 27/06/2014 13:17 原文

審查超過2年先要再見
自己計吓超過未

我淨係問市2呢組号碼
lomeion 發表於 27/06/2014 13:18 原文

全部no.跟住排,冇分幾人架

你审查都未够两年,啲主任唔得闲见你住。
有会员1270已经派新翠邨,你个号码一转区即派。
ChengFat 发表於 2014-06-27 13:17:38 原文

我E家心大心細

回應 #11 lomeion

你已經pass左就唔使la~
市2~~德朗是我家~

我E家心大心細
lomeion 發表於 2014-06-27 13:24:10 原文

我等嗰幾千我都唔記得等咗幾耐!?依家等嗰一千幾佰等等下又停咗冇晒動靜,已經冇晒心機講嘢!!

回應 #16 lomeion

轉區等一兩個月先轉到,妳 no.  過咗應該即派,一定快過市區,問題係擴展區唔知派邊,唔一定新,都係喺度搏一舖!!

我等嗰幾千我都唔记得等咗幾耐!?依家等嗰一千幾佰等等下又停咗冇晒动静,已经冇晒心机讲嘢!!
ym789 发表於 2014-06-27 13:28:39 原文

你個号碼好快

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖