香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 公屋申請 » 市區2人 » 答咗等於无答
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

感觉係幻象,其实自己知现实係点...倒不如........唔去感觉.............住啦....
sam1688 发表於 2014-06-28 00:01:43 原文

現實是陳豪,你咪當我 智障人仕!
分享 分享 讚好人數:0查看名單

陳豪,,剛出道果部十三太保真係有D唔認得佢,好啦食面,祝10月前上樓,,,
no,1284  擴2
9/13 step1,1/14,step2
16/7月20日,網上轉市2  12/8/16,s2 ,22/8 s4

現實是陳豪,你咪當我 智障人仕!
lomeion 發表於 2014-06-28 00:05:29 原文
記得報喜呀,))))))))
no,1284  擴2
16/7月20日,網上轉市2  12/8/16,s2 ,22/8 s4

记得报喜呀,))))))))
sam1688 发表於 2014-06-28 00:29:52 原文

等侍派彩時間行得好慢,
找数日子行得超快,話咁快又月尾,
糧頭未開始己經被瓜分所有,即時,
時間又變得度日如年,14970 無奈!

回應 #114 lomeion

上左樓,就問題變成小問題,,,,快架啦...
no,1284  擴2

回应  lomeion
上左楼,就问题变成小问题,,,,快架啦...
sam1688 发表於 2014-06-28 01:01:14 原文

我突然唸起空軍一号,
Harrision ford 話3分鐘後先有back up,
己經被人shoot down!

回应  lomeion
上左楼,就问题变成小问题,,,,快架啦...
sam1688 发表於 2014-06-28 01:01:14 原文

我同意其他人的意見,
就算轉咗擴,都要等一至两個月,
但最大問題係,派骨又係浪費一次机會,
到時又要等一個月,唔轉都係前後3個月,
你的睇法,眾人皆醉我毒死,都是好的見解!

我同意其他人的意見,
就算轉咗擴,都要等一至两個月,
但最大問題係,派骨又係浪費一次机會,
到時又要等...
lomeion 發表於 2014-06-28 01:12:54 原文
而家1264幾,到你1266咁計,係咪得千幾號碼,如係的話,咁一定唔會全都係市2,咁當然1264前,市2都有等派第二次,但估計64到66當中都有新2同其他,所以個人估計你前面不會太多,想再快D的話可轉擴,即派,以上個人推測,如有唔同,就沒辨法...本帖最後由 sam1688 於 2014-06-28 01:47:29 編輯
no,1284  擴2

而家1264幾,到你1266咁计,係咪得千幾号码,如係的话,咁一定唔会全都係市2,咁当然1264前,市2都有等派第二次,...
sam1688 发表於 2014-06-28 01:45:48 原文

始終透明度不高,我估當5仟/2
即仲有二仟零再夾雜其他組合,
會唔會實得仟零個!

回應 #119 lomeion

都有可能..
no,1284  擴2

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖