香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 市區公屋 » 牛頭角上邨 » 牛上2期 / 2房單位 --已完工啦 !!!
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...18
支持鍵盤翻頁
含上傳圖片/文件之留言 只顯示含上傳圖片/文件之留言

牛上2期 / 2房單位 --已完工啦 !!!

幾經辛苦 ! 終於卜搥開始裝修啦 !!  
不過開始佐幾日, 都系好似   ac-ling  個度開始咁, 只系摌佐的的牆 .........
希望跟著的會快的. 不過我都做的大圍野 .....摌牆批灰油油,
間細房 / 大房加門/ 舖磚 等

現在只有2 張相 比著大家睇 !

抱歉! 你無權閱覽或下載此留言的上傳圖片或文件。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁。
分享 分享 讚好人數:1查看名單

幾好個單位都幾光猛
另外剛畫好廁所吊櫃圖比你~

抱歉! 你無權閱覽或下載此留言的上傳圖片或文件。
建立帳戶後請按此重載本頁。
分享 分享 讚好人數:0查看名單

好喇好喇, 開工喇,
建造一個溫馨的家

開工喇,祝你一切順利,記得post多d相上黎呀

記得post多d相上黎呀

原帖由 wunbb 於 25/7/2009 23:22 發表
幾經辛苦 ! 終於卜搥開始裝修啦 !!  
不過開始佐幾日, 都系好似   ac-ling  個度開始咁, 只系摌佐的的牆 .........
希望跟著的會快的. 不過我都做的大圍野 .....摌牆批灰油油,
間細房 / 大房加門/ 舖磚 ...

咁樣睇落去, 都唔係好底層
你個cf係邊到搵
裝修順利下.............

記得post多d相上黎呀
整令D

回應 2# topaction88 的帖子
topaction 88,  

very very thank you

原帖由 kw_sir 於 2009-7-26 14:07 發表

咁樣睇落去, 都唔係好底層
你個cf係邊到搵
裝修順利下.............

系去人地的單位看, 覺得吾錯, 個做法都合心意,
不過貴出面的的, 希望出來結果  ok  啦 !

各位 .........我會努力以赴---  post 相  ...........

原帖由 wunbb 於 26-7-2009 21:31 發表

系去人地的單位看, 覺得吾錯, 個做法都合心意,
不過貴出面的的, 希望出來結果  ok  啦 !

各位 .........我會努力以赴---  post 相  ...........

你唔整廚櫃個d嗎?你會改d咩呀?
你細房點間呀?用磚定板呀?加幾錢呀?
你total大約幾錢呀?
另,你有冇裝浴屏?toilet個玻璃鏡會唔會換個大d既呀?如有,幾錢呀?
我未裝呀,因為裝修個間報價太貴了.....唉!

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...18
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖