香港公營房屋討論區
主頁 » 免費資源 » 應用程式 » 桌面或手提電腦 » 抓歌程式 - Foxy
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...3
支持鍵盤翻頁
含上傳圖片/文件之留言 只顯示含上傳圖片/文件之留言

抓歌程式 - Foxy
注意:不恰當使用可導致洩漏重要個人資料
抱歉! 你無權閱覽或下載此留言的上傳圖片或文件。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁。
分享 分享 讚好人數:0查看名單

小心..foxy有隻毒..中咗會令你既音樂同相片file鎖晒..

原帖由 unlimitedhei 於 2008-6-22 22:17 發表
小心..foxy有隻毒..中咗會令你既音樂同相片file鎖晒..

放心~ 我已scan過 而且呢個係官網

原帖由 Vick Yeung 於 2008-6-22 22:35 發表

放心~ 我已scan過 而且呢個係官網

唔唔..我知..但都想提大家dl野嗰陣小心d..

原帖由 unlimitedhei 於 2008-6-22 23:14 發表

唔唔..我知..但都想提大家dl野嗰陣小心d..

vick,
可以教我點先可以放d相上嚟?
jojochan204@hotmail.com

原帖由 jojochan 於 2008-6-22 23:26 發表
vick,
可以教我點先可以放d相上嚟?

其實好簡單...

如果d相喺人哋server入面 ( 例如: 網上相薄 ):
click"插入圖片"既icon 跟住輸入相片既連結就ok

如果d相喺自己電腦入面:
利用"上傳附件"功能 click下面"瀏覽" 揀好file就ok

請問邊到找上傳附件功能,
jojochan204@hotmail.com

原帖由 jojochan 於 2008-6-23 00:40 發表
請問邊到找上傳附件功能,

我知我知.....  
係文章至發表回覆之間 , 中間位置有個地方寫住"上傳附件"...你按一下瀏覽, 就可以揀上傳檔案位置LA...
非常方便AR~~~

叻女!

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...3
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖