香港公營房屋討論區
主頁 » 交易廣場 » 二手買賣 » 岀售全新簡柏simpa雙頭煤氣煮食爐
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...3
支持鍵盤翻頁
含上傳圖片/文件之留言 只顯示含上傳圖片/文件之留言

岀售全新簡柏simpa雙頭煤氣煮食爐
岀售全新簡柏simpa雙頭煤氣煮食爐
型號:SUZH2H
$600
上星期煤X公司送黎,全新未開箱,有意請pm
如果黎德朗邨拎可以平啲 本帖最後由 AAA08 於 2014-03-31 00:33:39 編輯
分享 分享 讚好人數:0查看名單

回應 #1 AAA08

你可否叫師傅裝一裝再拆????

回應  AAA08
    你可否叫師傅裝一裝再拆????
fatying1003 發表於 2014-03-31 08:43:19

點解要咁做既,開過就唔係全新喎
煤氣師父話個爐賣比人既話就唔好開箱,下一手約佢地安裝時,等師父開

回應 #3 AAA08

因為你裝左,佢登記左下一手先有保養......

回應 #3 AAA08

其實我想同你買.....但要咁樣先有保養....

回應  AAA08
    其實我想同你買.....但要咁樣先有保養....
fatying1003 發表於 2014-03-31 09:42:05

但師父話保養係跟安裝地址,如果我裝完先賣比人,保養就要拎返我屋企先有效,佢話下一手比安裝費安裝後,保養就跟佢個地址,所以先叫我唔好開箱....

回應 #6 AAA08

下....我上次打去煤X公司仔唔係咁講....佢話個保養係跟買機個個人....要裝完下一手先有保養

回應  AAA08
   下....我上次打去煤X公司仔唔係咁講....佢話個保養係跟買機個個人....要裝完下一手先有...
fatying1003 發表於 2014-03-31 10:20:05

可能個個職員講既唔同,不過我偏向信師父多啲,佢話情況就好似係出面鋪頭買爐,但揾佢地安裝,保養都係煤X公司負責,保養一定是跟安裝地址

不過大家都係住德朗既話,如果真係你咁講,保養係跟買機個人,咁就仲方便啦,我話搬左去你屋企,叫佢上黎安裝,裝個日我過埋黎都得架,係既話一齊落煤X公司攪都得,咁近

回應 #8 AAA08

哈哈....但係我係幫我姑奶買....因為依家換一個煮食爐好貴...況且呢個爐佢又岩...所以問下你.....佢住彩虹村GA....

回應  AAA08
  哈哈....但係我係幫我姑奶買....因為依家換一個煮食爐好貴...況且呢個爐佢又岩...所以問...
fatying1003 發表於 2014-03-31 10:47:36

冇問題,最緊要大家攪清楚保養既野,夾到時間我都可以去彩虹邨既,最好大家一齊落煤氣問左先,約埋安裝時間,比埋錢,我先搬過黎

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...3
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖