香港公營房屋討論區
主頁 » 消費情報 » 谷氣經歷 » 日月星快餐
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

日月星快餐
今日 14:42 叫兩個外賣餐...
而家 15:47 都未黎
;080

仲送錯 + 補錢

分享 分享 讚好人數:0查看名單

PS: 想取消又話送緊黎送緊黎...
黑店 xD

原帖由 小洛 於 2009-6-20 15:46 發表
今日 14:42 叫兩個外賣餐...
而家 14:47 都未黎

5分鐘就想人送到,你要求會唔會高d呢?小朋友

你係咪打錯時間呀,應該係15:47係咪?,咁就離譜d喇成個鐘都未送到,陰公lo有冇餓親呀?

呢間野好多人叫架.  你要叫呢間外賣就真係要俾時間等喇.  我以前成日叫, 等一個鐘都試過.  不過無計啦, 鬼叫佢d炸脾真係好好味咩

15:47...
已更正~

可以試下............添飯or我的餐廳

只宜堂食 ~
祝未上樓朋友早日上心水樓;祝已上樓朋友安居樂業!
如果大家有任何疑問或分享, 建議大家在適當分區建立帖子。

我的果個彩盈 $19 通粉真係好正!
添飯琴日先見過... 有冇人食過?

原帖由 賈定珍 於 2009-6-20 16:06 發表
呢間野好多人叫架.  你要叫呢間外賣就真係要俾時間等喇.  我以前成日叫, 等一個鐘都試過.  不過無計啦, 鬼叫佢d炸脾真係好好味咩

珍珍講得岩呀... 日月星真好的好生意架!!
我試過晚市叫外買, 等個半鐘先黎呀... 不過佢D野真係好抵食, 又好味...
試過打電話去問點解呢野仲未黎, 個聽電話阿組話: 你鍾意等就等啦... 唔等就由佢, 無得吹架!!
雖然D服務有D問題... 但係你又耐佢唔何喎 , 愈係咁愈好生意~~
● 彩盈 安妮公主 之家     ● 公主部落格    ● 3 月 29 日是公主的生日

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖