香港公營房屋討論區
主頁 » 關愛互助 » 疑難雜症 » 請問彩盈附近有冇恒生銀行??
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

請問彩盈附近有冇恒生銀行??
請問最近彩盈邨,附近有冇恒生銀行??  thank  you  so  much!!
分享 分享 讚好人數:0查看名單

最近彩盈既恆生銀行要去淘大OR 上德福廣場上面先有, 如果係普通存款果D, 咁就要o係德福過橋去投注站果邊先有

原帖由 格古LOK 於 2009-5-29 08:20 發表
請問最近彩盈邨,附近有冇恒生銀行??  thank  you  so  much!!  

嘩, 記者lok, 你喺彩盈都住咗冇十個都有九個月都唔知附近邊度有恒生, 咪玩啦

原帖由 盈富街坊 於 2009-5-29 09:14 發表

嘩, 記者lok, 你喺彩盈都住咗冇十個都有九個月都唔知附近邊度有恒生, 咪玩啦

我知 不過出個POST等唔知果D人睇  

原帖由 賈定珍 於 2009-5-29 08:43 發表
最近彩盈既恆生銀行要去淘大OR 上德福廣場上面先有, 如果係普通存款果D, 咁就要o係德福過橋去投注站果邊先有

THANK  YOU  SO  MUCH!!
唔該晒

原帖由 格古LOK 於 2009-5-29 10:04 發表

嘩, 記者lok, 原來你咁偉大架, 用心良苦, 誤會你唔好意思添

原帖由 格古LOK 於 29-5-2009 10:04 發表

你係真唔係呀....我有少少懷疑喇

原帖由 pegpeg 於 2009-5-29 10:12 發表

你係真唔係呀....我有少少懷疑喇

1定要去恆生銀行交幼稚園學費LO.....

哦, 我明啦, 原來係幫lok仔樓下間幼稚園d同學仔嘅家長問定呢

完全正確

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
十分抱歉!本帖子已被關閉。

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖