香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 資訊站 » 家居裝潢 » 第八屆家居潮流及設計博覽2008
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索

第八屆家居潮流及設計博覽2008

日期: 22-24/8/2008
時間: 12:00-8:00pm
入場費: $20 per head
地點: 香港灣仔會議展覽中心Hall 7

大家有無唸過去?
分享 分享 讚好人數:0查看名單

8月22日先開始 我諗我呢D趕住9月前入伙唔去囉!

原帖由 poo_law 於 2008-7-22 09:34 發表
大家有無唸過去?

無錢 所以唔打算去 ~
祝未上樓朋友早日上心水樓;祝已上樓朋友安居樂業!
如果大家有任何疑問或分享, 建議大家在適當分區建立帖子。

今年唔知佢隔黎係咩呢?
我果時結婚前 1年每次都行婚紗展, 佢隔黎就係家居展, 兩邊都可以去架, 但家居展無咩人行, 婚紗展就勁多人

8月尾就唔去了,but多謝報料

原帖由 我係女仔 於 2008-7-22 12:34 發表
今年唔知佢隔黎係咩呢?
我果時結婚前 1年每次都行婚紗展, 佢隔黎就係家居展, 兩邊都可以去架, 但家居展無咩人行, 婚紗展就勁多人

唔知係d咩呢? 不過又唔係美食, 又唔係紅酒展~ 我自己都無咩興趣去呢~~~

我又唔覺得悶窩,就算到時大家裝修得七七八八,都可以去睇下人地D示範展品,大家可以偷下師設計一下D家居擺設如何擺得靚黎又不乏實用性能,我就係怕大家裝修完既單位個個大同小異(承辦商套餐)咋!
在那遙遠的雲南石林曾遇上我的阿詩瑪!my blog:http://hk.myblog.yahoo.com/wtyu21

原帖由 poo_law 於 2008-7-22 09:34 發表

大家有無唸過去?

之前一直都無睇呢個post.  因為好耐以前行過九展個d, 好似無咩睇.  不過我星期一晚係書展買左幾本講家居既書.  跟住俾左幾張入場卷我.  唔使錢,  可能會去睇睇.    poopoo, 你有興趣去嗎?

原帖由 我係女仔 於 2008-7-22 12:34 發表
今年唔知佢隔黎係咩呢?

今年隔離係電腦展,我諗住係電腦展買電視!;1582;

[quote]原帖由 亞力山大帝 於 16-8-2008 02:27 發表

今年隔離係電腦展,我諗住係電腦展買電視!;1582; [/quote

22-24 Aug 係婚紗展
22-25 Aug 係電腦展

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖