香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 資訊站 » 玄學習俗 » 大家有冇準備**紅底**過年?$_$
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...6
支持鍵盤翻頁
含上傳圖片/文件之留言 只顯示含上傳圖片/文件之留言

大家有冇準備**紅底**過年?$_$
恭喜發财!

不如分享下~

唔好怕醜!
抱歉! 你無權閱覽或下載此留言的上傳圖片或文件。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁。
分享 分享 讚好人數:1查看名單

有都  無咁多布啦本帖最後由 yee 於 2013-12-14 15:42:10 編輯
遊歷過旅途 等一天終老
生老病死 一起細數
分享 分享 讚好人數:0查看名單

有都  無咁多布啦
yee 發表於 2013-12-14 15:41:40

me 2

me 2
MaggieWong 發表於 2013-12-14 18:52:35
maggie  題外話……又與cyc渡過2013年了,將會迎接2014年,希望cyc的知名度,一年比一年勁。雖然我係cyc一個閒人,但我都流過唔少眼淚(感人的帖)……亦因啲帖,爆笑過唔少。亦見證,因在cyc呢個平台認識而步入戀愛之路的會員。也分享過有人鍊贏馬會而買的勝利品喜悅。要講在cyc呢兩年幾的感受及所見所聞,真的可以寫一本書。可能新一年快到,感想特別多,請見諒我今晚的多言。
遊歷過旅途 等一天終老
生老病死 一起細數
分享 分享 讚好人數:5查看名單

恭喜發财!
不如分享下~
唔好怕醜!
c7 發表於 2013-12-14 14:44:10

不如你講先啦!

有無送一套俾你愛人?<愛人即太太/老婆>六,七十年代祖國用語.
寶劍鋒從磨礪出
梅花香自苦寒來
一勤天下無難事
全民護港憑良知

maggie  題外話……又與cyc渡過2013年了,將會迎接2014年,希望cyc的知名度,一年比一年勁。雖然我係c...
yee 發表於 2013-12-14 20:11:34

阿 YEE : 何解今晚甘感觸

甘我的帖係令妳流淚多定歡笑多呢

回應 #1 c7

無呢個習慣。請問有乜好處呢

回應 #1 c7

恭喜發財、利是拿來
很感激Cyclub,也越来越爱怡明!!!

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...6
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖