香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 裝修設計 » 新屋設計
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...4
支持鍵盤翻頁
含上傳圖片/文件之留言 只顯示含上傳圖片/文件之留言

新屋設計
得唔得呢

http://www.floorplanner.com/

分享 分享 讚好人數:1查看名單

,呢款設計ok bo,但係個廳嘛冇窗lo
分享 分享 讚好人數:0查看名單

無法啦, 我想訓果陣空氣流通 d

原帖由 laamlaam1010 於 2009-5-16 09:16 發表
無法啦, 我想訓果陣空氣流通 d

你大細房要調轉, 細房 ( 子女用 ) 可以 上面用玻璃窗,
個客廳都有小小光 及 空氣流通 .

幾好呀
你用咩整架

原帖由 wunbb 於 16/5/2009 10:28 發表

你大細房要調轉, 細房 ( 子女用 ) 可以 上面用玻璃窗,

又係wor, 咁個廳都有d光

咁你既設計圖呢

原帖由 kw_sir 於 2009-5-16 10:29 發表
幾好呀
你用咩整架

上面我有貼到條 link
試下啦

原帖由 wunbb 於 2009-5-16 10:28 發表

如果咁整要用多 d 錢
我呢個諗法計到最平架

原帖由 laamlaam1010 於 16/5/2009 10:39 發表

上面我有貼到條 link
試下啦

我試過用, 唔鬼識用呀, 好難用呀
但係你地又咁叻, 識既..........

原帖由 kw_sir 於 2009-5-16 10:42 發表

我試過用, 唔鬼識用呀, 好難用呀
但係你地又咁叻, 識既..........

註冊先
選用個人的 , 創健一個房子
再利用右手邊的工具
試下啦

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...4
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖