香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 康樂園 » IQ題 » 派錢100金幣 - 估下係度做乜野,(已估中)
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...14
支持鍵盤翻頁
含上傳圖片/文件之留言 只顯示含上傳圖片/文件之留言

派錢100金幣 - 估下係度做乜野,(已估中)
估下做緊乜野... 呢單野在新加坡發生嘅~
最快估中一位會獲得 100個 CY 金幣...

提示 -- 在餐廳食早餐時出現的配套, 和食物有關, 和茶(飲料)無關。保証開估會爆笑...

...

以下是己提出過不對的答案:

飲咖啡
包糭
焗綠茶
整拉麵
整茶菓
等D粉團發酵
乞食
拉茶
叫侍應加茶
薑茶

食物放在碟上保溫
魚蛋
檳榔
食粥
蟑螂
涮口杯碟
隔茶渣用具

痰罐
洗手盆

抱歉! 你無權閱覽或下載此留言的上傳圖片或文件。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁。
~~

◇  isAnna, an alternative name as forforum46  ◇
分享 分享 讚好人數:2查看名單

估下做緊乜野... 呢單野在新加坡發生嘅~
最快估中一位會獲得 100個 CY 金幣...
...
isAnna 發表於 2013-12-11 16:35:16

100個波幣我開估

100個波幣我開估
mogee88 發表於 2013-12-11 16:43:55

靜靜雞話我知
美德是我家.
願事事順利!!!
分享 分享 讚好人數:0查看名單

靜靜雞話我知
Sammi520 發表於 2013-12-11 16:46:33

妳好似夠鐘落街買送啦

靜靜雞話我知
Sammi520 發表於 2013-12-11 16:46:33

你送我金幣我都吾會咁做...
~~

◇  isAnna, an alternative name as forforum46  ◇

100個波幣我開估
mogee88 發表於 2013-12-11 16:43:55

就加碼, 到 100個~~
有錢人不小氣...本帖最後由 isAnna 於 2013-12-11 16:56:06 編輯
~~

本來就 100 個金幣.... 吾使加碼...
~~

100個波幣我開估

玩真錢吾得架, 會觸犯賭博條例, 而且, 我又未攞牌...
因為貪玩劃花個底萬萬不能!出個黃牌先!
~~

就加碼, 到 100個~~
有錢人不小氣...
isAnna 發表於 2013-12-11 16:55:53

有錢人 本帖最後由 mogee88 於 2013-12-11 17:00:42 編輯

玩真錢吾得架, 會觸犯賭博條例, 而且, 我又未攞牌...
因為貪玩劃花個底萬萬不能!出個黃牌先!
isAnna 發表於 2013-12-11 16:59:22

鬼得閒玩真錢,啲錢留黎買車。

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...14
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖