香港公營房屋討論區
主頁 » 關愛互助 » 尋人覓物 » 遺失智能咭~~~(已搵返喇!!!)
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

遺失智能咭~~~(已搵返喇!!!)
今朝姐姐唔小心, 跌o左張智能咭(大約朝早9:00 ~12:00時段), 到依家仲未搵到(佢已經好驚喇), 我已經打o左電話去辦事處問, 如要補領, 費用係 $48, 需時片刻就可以, 不過辦事處職員話佢會同各座既座頭講聲先, 睇吓有冇人執到, 如果有的話會通知我攞返, 就唔駛嘥錢喇...... 希望有人執到拎返去辦事處啦

o係呢度多謝vick vick / 公主之前加左 "重要電話" 既post, 我都係由呢度搵到辦事處電話問咋....Thank you very much.....
http://cyclub.happyhongkong.com/viewthread.php?tid=2615&extra=&page=1

分享 分享 讚好人數:1查看名單

平安!平安!沒事!沒事!

分享 分享 讚好人數:0查看名單

原帖由 pegpeg 於 2009-5-11 14:18 發表
今朝姐姐唔小心, 跌o左張智能咭(大約朝早9:00 ~12:00時段), 到依家仲未搵到(佢已經好驚喇), 我已經打o左電話去辦事處問, 如要補領, 費用係 $48, 需時片刻就可以, 不過辦事處職員話佢會同各座既座頭講聲先, 睇吓有冇 ...

唔洗客氣 , 希望你地快D搵番張咭 ~
祝未上樓朋友早日上心水樓;祝已上樓朋友安居樂業!
如果大家有任何疑問或分享, 建議大家在適當分區建立帖子。

某樹既!希望可以搵番張卡啦!

姐姐唔見左張咭
一定嚇到傻

希望真係有人執到LA!
記得交去辦事處

peg, 我會幫你留意下... 睇下大堂或者對出公園有無...
因為我都曾經係大堂執過其他街坊掉下的證件, 跟住交給保安阿姐...

放心... 應該問題不大既... 又通知左辦事處.... 叫姐姐唔駛咁驚!!
● 彩盈 安妮公主 之家     ● 公主部落格    ● 3 月 29 日是公主的生日

無事既, 希望好快搵得番啦, 姐姐無嚇親嘛?

多謝大家關心, 過多幾日如果仲未有通知, 我先會去辦事處補領.... 希望有有心人執到交返去座頭or辦事處啦....
姐姐尋日好驚架, 猛同我講對唔住, 唉! 跌左都冇辦法, 唯有叫佢下次小心d啦

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖