香港公營房屋討論區
主頁 » 關愛互助 » 疑難雜症 » 搵裝修師傅
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...11
支持鍵盤翻頁

搵裝修師傅
各位彩盈邨街坊,喺呢度想問如何聯絡師傅, 我睇到有啲街坊好BUY佢,
佢係唔係承辦商或個體戶呢? 唔該幫幫忙,我聽日辦手續啦.想盡快搵師傅
報價.THKS!!!!!!
分享 分享 讚好人數:0查看名單

原帖由 真真712 於 2009-4-21 11:30 發表
各位彩盈邨街坊,喺呢度想問如何聯絡康師傅, 我睇到有啲街坊好BUY佢,
佢係唔係承辦商或個體戶呢? 唔該幫幫忙,我聽日辦手續啦.想盡快搵師傅
報價.THKS!!!!!! ...

你可以pm問盈富街坊拎康cf個電話喇.  康cf係盈富街坊同水妹妹既裝修cf.  佢唔係承辦商.  算係個體戶啦.  

buy唔buy就見仁見智喇.  

盈富街坊之前都post左d 相, 你可以參考下

http://cyclub.happyhongkong.com/viewthread.php?tid=875&extra=page%3D13

原帖由 真真712 於 2009-4-21 11:30 發表
各位彩盈邨街坊,喺呢度想問如何聯絡康師傅, 我睇到有啲街坊好BUY佢,
報價.THKS!!!!!! ...

真真712我已經pm哂裝修師傅d資料&另外仲俾咗小小意見, 希望幫到你啦
如收到請回我一個post, thx

盈富街坊可以 pm 我嗎 ? 都想要康cf個電話喇, 因為好 LIKE 你客廳個吊柜同櫥柜呀, THANKS

原帖由 賈定珍 於 2009-4-21 11:37 發表

你可以pm問盈富街坊拎康cf個電話喇.  康cf係盈富街坊同水妹妹既裝修cf.  佢唔係承辦商.  算係個體戶啦.  

buy唔buy就見仁見智喇.  

盈富街坊之前都post左d 相, 你可以參考下

http://cyclub ...

唔該哂啲資料好有用.

原帖由 盈富街坊 於 2009-4-21 12:06 發表

真真712我已經pm哂裝修師傅d資料&另外仲俾咗小小意見, 希望幫到你啦

多謝哂.啲資料好有用.

盈富街坊, 可否都 pm 我 康cf電話 ? Many thanks!

原帖由 fatfatdada 於 2009-4-21 12:48 發表
盈富街坊可以 pm 我嗎 ? 都想要康cf個電話喇, 因為好 LIKE 你客廳個吊柜同櫥柜呀, THANKS

原帖由 wingwong 於 2009-4-21 13:49 發表
盈富街坊, 可否都 pm 我 康cf電話 ? Many thanks!

fatfatdada & wingwong我已經pm哂裝修師傅d資料&另外仲俾咗小小意見, 希望幫到你地啦

原帖由 fatfatdada 於 2009-4-21 12:48 發表

吊柜同櫥柜係康師傅度好呎吋即場'界'木整做, 並唔係喺大陸買組件裝架

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...11
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖