香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 興建供應 » 水...電問題
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...5
支持鍵盤翻頁

水...電問題
我想問問收樓當日會幾時有水同電?
jojochan204@hotmail.com
分享 分享 讚好人數:0查看名單

應該大家對好水, 電錶度數後,即時開錶,供電供水。

咁按金點俾呀...?
咬煤氣呢...?

水電係第一期賬單中包埋!煤氣差不多掛?
在那遙遠的雲南石林曾遇上我的阿詩瑪!my blog:http://hk.myblog.yahoo.com/wtyu21

原帖由 breadlam 於 16-7-2008 23:58 發表
應該大家對好水, 電錶度數後,即時開錶,供電供水。

唔駛申請咩 !!! 咁水/電公司點知道我地資料呀??

原帖由 pegpeg0727 於 2008-7-17 10:39 發表

唔駛申請咩 !!! 咁水/電公司點知道我地資料呀??

房署幫我哋申請!
Roger

我都想G丫!!!
我ling 佐key 成個禮拜....唔G...搬個時..舊屋水電點???
我的msn : bu_kara@live.hk.

原帖由 丫bu 於 2008-7-17 12:29 發表
我都想G丫!!!
我ling 佐key 成個禮拜....唔G...搬個時..舊屋水電點???

舊屋水電應該要自己打電話去cut

原帖由 jojochan 於 2008-7-16 13:48 發表
我想問問收樓當日會幾時有水同電?

收樓當日即時有水因開過水喉洗手,电都應該有多手襟過門鐘係響,唔知你係末想依樣呢 ?

原帖由 yuyu920 於 17-7-2008 12:56 發表

收樓當日即時有水因開過水喉洗手,电都應該有多手襟過門鐘係響,唔知你係末想依樣呢 ?

yuyu, 唔該哂 !!
因為我拎左key 之後, 會盡快開工裝修, 如果冇電冇水就煩喇!!!

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...5
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖