香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 康樂園 » IQ題 » 猜謎遊戲 最高獎金 CYC金幣 20個
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...15
支持鍵盤翻頁

猜謎遊戲 最高獎金 CYC金幣 20個

猜謎遊戲規則
        開始日期     31-07-2013     時間18:30

截止日期     01-08-2013     時間21:00

開獎日期      01-08-2013    時間22:00

獎項
      最早答對者  金幣20

第二                     10
              第三                    5

其餘答對者                    2

參加資格     CYC會員

遊戲規則       每會員最多限答兩次餘者不計

迷面        晨來夫人語小婢       

注意:唐詩雜句兩句)諗邪啲

與難度相比, D 獎金少吾少D呀...
你應是隱形富豪, 出手咁低點得架.... 會俾你影响社會風氣架....
~~

◇  isAnna, an alternative name as forforum46  ◇
分享 分享 讚好人數:0查看名單

你應是隱形富豪, 出手咁低點得架.... 會俾你影响社會風氣架....
forforum46 發表於 2013-7-31 18:28:36

係我哋身處嘅環境中,呢度係最公平嘅。大家都係從零開始!
所以係無隱形富豪,有嘅話,就要問楊總喇!

forforum46 發表於 2013-7-31 18:28:36

我覺得好闊綽喇!尋人咁難都係5個咋!
分享 分享 讚好人數:3查看名單

雖然我咁鬼鈍,金幣一定無我份。但你又似乎出手低咗d囉
遊歷過旅途 等一天終老
生老病死 一起細數

係我哋身處嘅環境中,呢度係最公平嘅。大家都係從零開始!
所以係無隱形富豪,有嘅話,就要問楊總喇!;08...
莫問天 發表於 2013-7-31 18:37:29

你看看自己, TOP 會員日日密密收金幣...收埋好多...
~~

◇  isAnna, an alternative name as forforum46  ◇

MaggieWong 發表於 2013-7-31 18:42:58

多謝諒解!

雖然我咁鬼鈍,金幣一定無我份。但你又似乎出手低咗d囉
yee 發表於 2013-7-31 18:44:05

咁你認為應該點做!

你看看自己, TOP 會員日日密密收金幣...收埋好多...
forforum46 發表於 2013-7-31 18:47:34

係辛勞搵番o黎咖!。。。

MaggieWong 發表於 2013-7-31 18:42:58

救命... 天氣咁熱, 我慳返幾滴汗先....
~~

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...15
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖