香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 聊天室 » 通緝張其
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...19
支持鍵盤翻頁
含上傳圖片/文件之留言 只顯示含上傳圖片/文件之留言

通緝張其
唔見左人﹖
分享 分享 讚好人數:0查看名單

張其己給老婆大人...執行家法本帖最後由 kitmak 於 2013-7-2 01:30:49 編輯
不經不覺   已上樓4年了
有自己的安樂窩
超感恩   超開心

佢老婆就係嬲佢成日上cyc又作歌,
又吹水對著個电腦吾理佢。所以佢,,,唉!

唔見左人﹖
杜拉格斯 發表於 2013-7-2 01:16:43

早晨呀!嘩..!駛唔駛咁大鑊呀,老友!禽日全家槓咗上去深圳行街街,所以咪唔方便同你哋打招呼囉!

張其己給老婆大人...執行家法
kitmak 發表於 2013-7-2 01:29:56

乜你咁犀利嘅?咁都俾你估中!佢真係執行咗家法呀!就係以後要我留番啲鬚根出街,驚我靚仔得滯,出街成日俾班女望住,唔係幾好渦!咁都得?!
分享 分享 讚好人數:3查看名單

martinnessa 發表於 2013-7-2 03:53:57

你放心,以我咁溫柔,咁體貼,又細心,又『能幹』嘅男人,乜鬼嘢血統嘅野馬都舞得掂啦!

martinnessa 發表於 2013-7-2 03:53:57

你放心,以我咁溫柔,咁體貼,既細心,又『能幹』,加上外表有幾分似吳彥祖嘅男人,真係乜鬼嘢血統嘅野馬都舞得掂啦!

回應 8# 張其

即係叫我早餐吾駛食拉!飽死。
分享 分享 讚好人數:1查看名單

回應  張其

即係叫我早餐吾駛食拉!飽死。
martinnessa 發表於 2013-7-2 09:42:01

瘦啲咪仲索啲。

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...19
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖