香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 圖片閣 » 生活點滴 » 我的新寵,鐵馬一隻.....
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...5
支持鍵盤翻頁
含上傳圖片/文件之留言 只顯示含上傳圖片/文件之留言

我的新寵,鐵馬一隻.....
在幾經考慮後,今天終於做車主了,不要誤會,我只不過是當爬山單車車主。
由於平日多躲在辦公室缺乏運動,身體一天一天的胖起來,我體重最利害時曾達156磅,對於一個身高175公分的成年人來說算是肥了。

十幾年了想買單車很久,但又下不了手,因怕性價比不合乎原則,二怕家裡沒地方擺放,但既然今天自己毒居,憂慮全消。

前幾天上網查找一千五百元價位的爬山單車有何選擇,沒想到給我找到一家中港合資單車公司,價位簡直深深打動我,二話不說立即打電話去詢問情況,自取的話更有折扣,所以今天請朋友駕車往新界該公司廠房取車,下午在家附近兜風,測試它的各項功能,好不爽快......七百幾港幣可以說超值.....

有興趣可去以下網址看看
http://www.bspbikes.com.hk/index.php?option=com_content&task=view&id=17&Itemid=66

Sexy的磨砂黑色
[attach]8226[/attach]

十六速的誘惑

[attach]8227[/attach]

[attach]8228[/attach]

良好的避震裝置

[attach]8229[/attach]

貼心的變速裝置

[attach]8230[/attach]

前叉避震裝置及V形煞車
[attach]8231[/attach]
抱歉! 你無權閱覽或下載此留言的上傳圖片或文件。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁。
在那遙遠的雲南石林曾遇上我的阿詩瑪!my blog:http://hk.myblog.yahoo.com/wtyu21
分享 分享 讚好人數:0查看名單

E..........好型仔bo,七佰幾蚊好抵呀
請問可唔可以摺起架

好抵ar,幾時一齊去兜風

[attach]8232[/attach]

抱歉! 你無權閱覽或下載此留言的上傳圖片或文件。
建立帳戶後請按此重載本頁。

原帖由 格古LOK 於 2009-3-14 23:33 發表

原帖由 灣仔小子 於 14-3-2009 23:13 發表
在幾經考慮後,今天終於做車主了,不要誤會,我只不過是當爬山單車車主。
由於平日多躲在辦公室 ...

七佰幾真係好抵喎!! 咁都俾你搜刮到~ 好o野!!
HKBN 100MB寬頻喎~ 30都冇呀!!!

去呢間公司網頁睇下,有好多款車比你揀;因為廠價直銷免除中間人利潤所以好平,幾百蚊有交易,今日我同朋友開車去自取,再平九折,好多人睇車買車。

PS:佢地又有送貨服務,費用都係五十蚊咋,可謂超抵!!!
在那遙遠的雲南石林曾遇上我的阿詩瑪!my blog:http://hk.myblog.yahoo.com/wtyu21

原帖由 格古LOK 於 14-3-2009 23:33 發表

原帖由 格古LOK 於 2009-3-14 23:33 發表

哈哈哈哈!幾時?我下星期五休息,到時一齊上彩怡村兜下風啊,我今晚就係踩上去,個景真係好得,不過住就好麻煩啦!

原帖由 灣仔小子 於 14-3-2009 23:43 發表

哈哈哈哈!幾時?我下星期五休息,到時一齊上彩怡村兜下風啊,我今晚就係踩上去,個景真係好得,不過住就好麻煩啦!

你吾好蝦細路喎~ 人地得3歲人仔,
點跟係踩上彩怡村兜風呀??

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...5
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖