香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 康樂園 » 音樂 » 藍色生死戀2(冬季戀歌) -- My Memory ( Ryu )
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...6
支持鍵盤翻頁

藍色生死戀2(冬季戀歌) -- My Memory ( Ryu )
"冬季戀歌" 係我最愛的一套韓劇 , 劇裏面的男 /女主角 , 每一首情歌 , 每一個浪漫情景 ,  每一段浪漫對話 ,  每一個感人場面...... 永遠不會改變我對佢嘅愛       ( 裴勇俊, 崔智友 정말 사랑행요 ! )

(請給我這兩晚播出這套劇我所喜愛的插曲 )

My Memory .....

那愛意 悠然而至 永記那次與你偶遇時
碰見妳完全是天意......

情深不必一世相聚 愉快色彩不想刻意地儲起
你會再愛我一次 在美夢之中,
再相聚一次 ......
分享 分享 讚好人數:1查看名單

感動...
分享 分享 讚好人數:0查看名單

感動...
c7 發表於 2013-5-27 22:05:53

係.... 每聽一次就傷感一次

回應 1# dreaming

裴勇俊靚唔靚仔呀

回應  dreaming

裴勇俊靚唔靚仔呀
羅曼蒂克 發表於 2013-5-28 00:58:52

緊係靚仔,有型高大 , 又賺好多錢 , 男性都鍾意佢, 你都啱靚仔

緊係靚仔,有型高大  , 又賺好多錢  , 男性都鍾意佢, 你都啱靚仔
dreaming 發表於 2013-5-28 01:08:10

梗係唔岩不過問下妳啫

梗係唔岩不過問下妳啫
羅曼蒂克 發表於 2013-5-28 01:12:47

都好...正常人

分享 分享 讚好人數:1查看名單

係咪即係 "藍色生死戀2"?男女主角好配襯,最喜歡裴勇俊嘅笑容,好迷人。可惜佢好少劇喺香港播。

係咪即係 "藍色生死戀2"?男女主角好配襯,最喜歡裴勇俊嘅笑容,好迷人。可惜佢好少劇喺香港播。...
Felice233A 發表於 2013-5-28 02:25:50

冬季戀歌先係正名, 好鍾意個劇名好浪漫 , 係呀, 兩個好正, 佢嘅一笑一哭都好迷人 , 真係愛死佢   佢有好多劇但要買番嚟睇囉  !

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...6
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖