香港公營房屋討論區
主頁 » 關愛互助 » 義務援助 » 送貨車仔 急急急
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

送貨車仔 急急急
請問有無人有送貨車仔借比我 星期六用呀
我買左冷氣要由樓下送上屋呀

tks
分享 分享 讚好人數:0查看名單

debby,點解唔係送上樓既咩,要自己搬?

有~~
我仲有塊板車o系彩盈未拎返公司,
可以借出來
HKBN 100MB寬頻喎~ 30都冇呀!!!

原帖由 kennyip 於 13-2-2009 01:23 發表
有~~
可以借出來

原帖由 maggie 於 2009-2-12 23:34 發表
debby,點解唔係送上樓既咩,要自己搬?

maggie 無計啦 平d ma
3/4 匹 日立 自取 $ 1900 ja

原帖由 kennyip 於 2009-2-13 01:23 發表
有~~
可以借出來

kenny . 係咪可以sat 借比我呀
可否pm 個tel 比我呢
我 sat 下午拎 ok ma ??

十萬個 tks !!!!!

原帖由 debbylyl 於 2009-2-13 10:39 發表

maggie 無計啦 平d ma
3/4 匹 日立 自取 $ 1900 ja

咁送貨幾銀呀?去邊度買架咁平既,知唔知2匹幾銀呢?唔該!唔該!

原帖由 maggie 於 2009-2-13 11:04 發表

咁送貨幾銀呀?去邊度買架咁平既,知唔知2匹幾銀呢?唔該!唔該!

maggie, 睇下你阿哥之前係教協格價返黎幾錢啦, 包送貨.
http://cyclub.happyhongkong.com/viewthread.php?tid=588&extra=page%3D2&page=3

呢個價錢唔包安裝, 當時我地去牛頭角下邨問過安裝一部一匹,一部3/4匹, 一部兩匹連工包料合共$1000.

點計都係平過去豐澤百老匯包安裝個d架.

原帖由 賈定珍 於 2009-2-13 11:57 發表

maggie, 睇下你阿哥之前係教協格價返黎幾錢啦, 包送貨.
http://cyclub.happyhongkong.com/viewthread.php?tid=588&extra=page%3D2&page=3

呢個價錢唔包安裝, 當時我地去牛頭角下邨問過安裝一部一匹, ...

教協咁平~?  咁我買部自已裝啦

橫掂仲差廳果部......
HKBN 100MB寬頻喎~ 30都冇呀!!!

原帖由 kenny 於 2009-2-13 12:15 發表

教協咁平~?  咁我買部自已裝啦

橫掂仲差廳果部......

真係想買個時再打去教協問問啦.  之前個post話哂係舊年既價

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖