香港公營房屋討論區
主頁 » 交易廣場 » 二手買賣 » AQUA LAND 有機天然專業護膚品
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

AQUA LAND 有機天然專業護膚品
小妹係做網上生意既~
而家岩岩同屋企人搬黎彩盈~
一於做D優惠比街坊~
彩盈居民網友~獨享85折優惠~
屋苑範圍內交收~幾多錢都可以~
希望大家可以多多支持~

品牌介紹:

AQUA LAND係澳洲天然牌子,美容院專用,品牌堅持有機及天然
不含色素、化學品醛及醇類、化學防腐劑、羊毛脂、酒精、加工
等有害及容易引起皮膚過敏之成份 

小玫瑰補濕潔面啫喱        120ML    $78     深層潔面,適合中性、混合性、油性及一般皮膚
皇牌草莓牛奶潔面乳        120ML    $78     溫和潔膚,適合中性、乾性、過敏及一般皮膚
蘋果蘆薈補濕爽膚水        120ML    $68     清爽補濕,適合過敏、所有肌膚
植物透明質酸精華液   30ML     $88      補濕滋潤,適合過敏、所有肌膚
玫瑰透明質酸精華液   30ML     $88      美白補濕,適合過敏、所有肌膚
薰衣草抗敏啫喱面膜   50ML     $68      抗敏補水舒緩,特別適合過敏、所有肌膚
甜乳酪淡斑美白面膜   50ML     $68      淡斑美白去黃,適合所有肌膚
茶樹消炎去印面膜      50ML     $68      去印消炎收毛孔,適合暗瘡油性、所有肌膚
玫瑰草莓深層潔膚面膜    50ML     $68      補水去角質黑頭,適合所有肌膚
蘆薈櫻花護唇膜          10ML     $28      可作唇彩、潤唇膏及厚敷作唇膜用

購滿$400以上另有贈品~ 詳情可以問我查詢^^

*我在網上有自己的商店~但價格和優惠略有不同~街坊上黎睇既話~請講明係彩盈自己人喔~!!
http://hk.myblog.yahoo.com/beautybabystore/
『獨資小店.有空請來坐坐』
分享 分享 讚好人數:0查看名單

唔好意思呀小妹,我已經買左一年所需既用品,支持唔到你tim
等我用完先再幫趁你吓,或者我幫你問吓有冇人有興趣

原帖由 菲小妹 於 2009-2-1 22:35 發表
小妹係做網上生意既~
而家岩岩同屋企人搬黎彩盈~
一於做D優惠比街坊~
彩盈居民網友~獨享85折優惠~
屋苑範圍內交收~幾多錢都可以~
希望大家可以多多支持~                  ...

原帖由 maggie 於 2009-2-2 10:49 發表
唔好意思呀小妹,我已經買左一年所需既用品,支持唔到你tim
等我用完先再幫趁你吓,或者我幫你問吓有冇人有興趣

菲小妹, 你要改一下標題,
加埋 「開倉」兩個字, 先可以吸引我地CY班街坊架,

如果再加埋「打折開倉」四個字,
咁就連油麗o既街坊maggie都會吸引埋來架喇
HKBN 100MB寬頻喎~ 30都冇呀!!!

原帖由 kenny 於 2009-2-2 11:30 發表

咁就連油麗o既街坊maggie都會吸引埋來架喇 ...

原帖由 maggie 於 2009-2-2 11:35 發表

阿妹你又黎啦

kenny, 非常準確

我今次回錯post喇

鬼叫maggie你一見到護膚品就兩眼發光自動浦出黎咩

原帖由 maggie 於 2009-2-2 12:22 發表
我今次回錯post喇

原帖由 賈定珍 於 2009-2-2 12:28 發表
鬼叫maggie你一見到護膚品就兩眼發光自動浦出黎咩

冇!  冇回錯~!!  米當幫菲小妹推下post甘law~~
HKBN 100MB寬頻喎~ 30都冇呀!!!

係呀 菲小妹
你要寫  超特價 跳樓價ed 字眼 hahaaaa
給引大家嚟睇下
最好有埋相la 可否post 埋上嚟呢

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖