香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 公屋申請 » 越睇越驚
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...16
支持鍵盤翻頁

越睇越驚
有人派得好好...長沙灣,石五二
但有人派順安
但有人派東頭~~我鐘意Bo
見到走勢...上上落落~~嚇餐C

我係第1次~~~~~好驚呀!救命!He|P
不經不覺   已上樓4年了
有自己的安樂窩
超感恩   超開心
分享 分享 讚好人數:0查看名單

回應 1# kitmak

第一次如果派新樓最好,其次係近九龍城,否則唔要!
第二次再有機會派長沙灣邨、啟德!
祝好運!
歡樂香江幸運星

回應 1# kitmak

回應  kitmak

第一次如果派新樓最好,其次係近九龍城,否則唔要!
第二次再有機會派長沙灣邨、啟德!
祝...
carriewwf 發表於 2013-1-19 18:23:46

希望比間近近地市市正正就oK
有自己的安樂窩
超感恩   超開心

祝你好運!

祝你好運!
Aapple 發表於 2013-1-19 18:39:54

多謝!
有自己的安樂窩
超感恩   超開心

kitmak 發表於 2013-1-19 18:35:23

東匯邨最近,可能仲有單位!
歡樂香江幸運星

我係第1次~~~~~好驚呀!救命!He|Pkitmak 發表於 19-1-2013 18:08

您生左兩個仲敢話係第一次 ? 嘿嘿 . . . . . .

kitmak 發表於 19-1-2013 18:35

放心啦 , 我中六合彩個運過左落您度呀 !

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...16
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖