香港公營房屋討論區
主頁 » 消費情報 » 谷氣經歷 » 訂左部平板電腦遲遲話冇貨~~~help!#43順利拿到機
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...6
支持鍵盤翻頁
含上傳圖片/文件之留言 只顯示含上傳圖片/文件之留言

訂左部平板電腦遲遲話冇貨~~~help!#43順利拿到機
我上星期17-10-2012去左一間店舖買平板....部平板冇貨要訂..好...我就比左錢去訂(全數比哂)...
佢話2,3天會返到貨....過了3天...我打去問..佢話批貨delate 左...要等多3天....
當時我個朋友係附近幫我問(扮買)....佢景竟然話有貨....朋友打返比我講話有貨....
我立即去店舖問...佢又話冇貨. ...要我等多2-3天..星期二會到...
好啦~等到星期二...我打去問...佢又話今日假期送唔到貨...我就問咁幾時先有呀~
佢:最快明天(星期三)...
我:咁最遲呢....
佢:星期五啦
好...我等你.....到了昨晚起(星期四)..都未收到電話....我再一次打去問,我叫佢經理聽....
我:幾時有貨呀.....等左好耐啦~
佢:我知呀...星期六一定有貨

如果明天都係咁...話冇貨...點好~我可以點做~~
如退錢..佢唔得..我又可以點做~!?

如果本身佢係有貨..但唔比我...咁算犯法嗎~!???本帖最後由 MOURINHOSO 於 2012-10-27 23:39:40 編輯
分享 分享 讚好人數:0查看名單

明天星期六係我最後限期...如果都冇打電話來...
我就明天打去問下先...如果佢又話冇....
咁我朋友就會去問價扮買..如有.等到佢拿左部機出來後...我朋友就打電話叫我來(我係附近)
咁就拿機走人......
如冇....我都會走佢叫佢退錢......
如退錢..佢唔得..我又可以點做~!?

報警

回應 1# MOURINHOSO

係邊間

叫佢退錢啦~~~

明天星期六係我最後限期...如果都冇打電話來...
我就明天打去問下先...如果佢又話冇....
咁我朋友就會去問...
MOURINHOSO 發表於 2012-10-26 20:42:23

咁Q樣賣野真冇隱!

有冇白紙黑字寫明幾時收貨?本帖最後由 c7 於 2012-10-26 21:24:49 編輯

回應  MOURINHOSO

係邊間
啊華 發表於 2012-10-26 21:17:55

高登商場~~Dargon txxx

咁Q樣賣野真冇隱!

有冇白紙黑字寫明幾時收貨?本帖最後由 c7 於 2012-10-26 21:24:49 編輯
c7 發表於 2012-10-26 21:21:07

就係冇

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...6
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖