香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 聊天室 » 單身Matthew徵婚
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

單身Matthew徵婚
應徵者:
女性
年紀不限

五官端正 甜美可愛
孝順父母, 同奶奶
識同matthew溝通
識哄Matthew開心, 鐘意同matthew玩
乾淨
有福同亨, 有難同當

如過10歲者:
懂照顧matthew起居飲食,包括沖涼

如過15歲者:
要懂家頭細務
禮金:
一件衫仔或玩具或另議

注意: 要有相

分享 分享 讚好人數:0查看名單

比你笑死~~~ 竟然o係呢喥徵婚

最幣我細佬is boy....XD~
我的msn : bu_kara@live.hk.

你幫佢徵婚, 有冇問準過matthew架, 雖然佢未到法定年齡冇得自己選擇, 但仍然有知情權喎...

原帖由 pegpeg0727 於 2008-7-7 14:42 發表
你幫佢徵婚, 有冇問準過matthew架, 雖然佢未到法定年齡冇得自己選擇, 但仍然有知情權喎...

有問過佢架, 佢一見到靚女真係流口水架, 佢見到男仔唔會流架

原帖由 我係女仔 於 2008-7-7 18:08 發表
有問過佢架, 佢一見到靚女真係流口水架, 佢見到男仔唔會流架

即係要五官端正 甜美可愛 點解唔寫清楚呀?

禮金: 一件衫仔或玩具?出手咁低邊吸引到靚女架 ~
祝未上樓朋友早日上心水樓;祝已上樓朋友安居樂業!
如果大家有任何疑問或分享, 建議大家在適當分區建立帖子。

原帖由 Vick Yeung 於 2008-7-7 18:49 發表

即係要五官端正 甜美可愛 點解唔寫清楚呀?

禮金: 一件衫仔或玩具?出手咁低邊吸引到靚女架 ~

matthew無咩錢咋
matthew係講心, 唔咪講金架
但唔知人地呀媽係咪呢?

原帖由 我係女仔 於 2008-7-7 18:08 發表

你又話見到我張相佢會笑架窩!
在那遙遠的雲南石林曾遇上我的阿詩瑪!my blog:http://hk.myblog.yahoo.com/wtyu21

佢見到我,到時唔自流口水
可能見我到流眼淚添,哈哈

Roger

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖