香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 公屋申請 » 特快仲有好多2-3人單位
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

特快仲有好多2-3人單位
房署安排申請人簡樓是否出了問題??
分享 分享 讚好人數:0查看名單

房署安排申請人簡樓是否出了問題??
sum_summer 發表於 2012-9-25 20:57:42

因為應該好多人覺得佢舊同細,所以好多人唔揀

我意思係點解唔分家庭人數來簡樓??

sum_summer 發表於 2012-9-25 22:11:14

佢特快先後揀樓好似係跟你排左幾多年公屋而定

回應 5# Ki琪

積聚左一大班4人或以上家庭............安排有好大問題........

sum_summer 發表於 2012-9-25 22:11:14

佢特快先後揀樓好似係跟你排左幾多年公屋而定

回應  Ki琪

積聚左一大班4人或以上家庭............安排有好大問題........
sum_summer 發表於 2012-9-26 00:57:30

因好多4人家庭以上派舊樓唔要,東涌唔要,但其實舊樓有舊樓好,起碼都好實用,

好似係4人家庭最先簡, 佢地簡完而家咪淨返大部份2-3人囉
http://blog.yahoo.com/soul-jandt818hk

2-3人d特快公屋單位
好舊,唔多人揀

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋編配與個別申請進度 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖