香港公營房屋討論區

請按以上圖片支持CYClub, 無言感激!
主頁 » 內政外務 » 辦事處 » 20220125-查詢有關"估佢唔到"事宜
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

其實呢個遊戲賺錢唔難,係攰啲啫。
2019-11 高齡人士 U0468 市1
2021 特快 P0343xx
2022 特快 P0188xx
2023 特快 P0140xx, 揀房日期及時間: 09/11/2023 09:15
分享 分享 讚好人數:1查看名單

回應 #11 debut

唔明噃,點解呢?
分享 分享 讚好人數:0查看名單

致楊管及其他管理人員:
請問本討論區的「估佢唔到」遊戲,何時才能回復正常?
謝謝各位。
飛faiyu772 發表於 2022-01-26 12:39:05 原文
fai兄我挽車邊
2012藍卡,u0318,擴3,未見主任。

回應  debut

唔明噃,點解呢?
lucky202122 發表於 2022-01-27 03:15:41 原文
"每局最多嬴 154 個!"
2023 特快 P0140xx, 揀房日期及時間: 09/11/2023 09:15

"每局最多嬴 154 個!"
debut 發表於 2022-01-27 13:43:47 原文
贏咁多?C兄磨爛蓆做金幣大皇,勁!
翱翔天際⋯俯瞰人間⋯

贏咁多?C兄磨爛蓆做金幣大皇,勁!
飛faiyu772 發表於 2022-01-27 14:06:52 原文
係呢個遊戲可以 - "每局最多嬴 154 個!"

係呢個遊戲可以 - "每局最多嬴 154 個!"
debut 發表於 2022-01-27 14:11:49 原文
新會員勁!短短三個月就有五千幾個金幣,CyClub點可以冇咗你呢位台柱?以後靠晒你撐起呢個大局。

翱翔天際⋯俯瞰人間⋯

哈哈!我八卦,回帖多啫。

哈哈!我八卦,回帖多啫。
debut 發表於 2022-01-27 14:48:08 原文
C兄別太謙虛!其實每一位的留言,是對網站嘅支持,多啲火花總好過門前冷落、鴉雀無聲,你覺得呢?
翱翔天際⋯俯瞰人間⋯

C兄別太謙虛!其實每一位的留言,是對網站嘅支持,多啲火花總好過門前冷落、鴉雀無聲,你覺得呢?
飛faiyu772 發表於 2022-01-27 14:57:00 原文
咁又係,一齊加油吧!
頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
擴展內容欄滑鼠輸入中文工具上傳圖片或文件的說明轉往完整模式
保安驗證:提交前必須於右側格子輸入55618

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖