香港公營房屋討論區

請按以上圖片支持CYClub, 無言感激!
主頁 » 內政外務 » 辦事處 » 20220125-查詢有關"估佢唔到"事宜
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...3
支持鍵盤翻頁

20220125-查詢有關"估佢唔到"事宜
致楊管及其他管理人員:
請問本討論區的「估佢唔到」遊戲,何時才能回復正常?
謝謝各位。
翱翔天際⋯俯瞰人間⋯
分享 分享 讚好人數:0查看名單

我都想知?
分享 分享 讚好人數:1查看名單

我都想知?
lucky202122 發表於 2022-01-26 13:02:31 原文
歡迎新會員Lucky姐加入!
妳有所不知,以前趣味接龍更好玩!後來因為經常有人嗌交,已經停咗差不多兩年,如果⋯估佢唔到都冇埋,真的太可惜。
翱翔天際⋯俯瞰人間⋯
分享 分享 讚好人數:2查看名單

大哥你好! 原來以前有啲可以交流嘅咁得意
其實有啲遊戲玩吓真係幾好,雖然我唔係好明點解成日要扣咁多分

大哥你好! 原來以前有啲可以交流嘅咁得意
其實有啲遊戲玩吓真係幾好,雖然我唔係好明點解成...
lucky202122 發表於 2022-01-26 15:01:25 原文
因為洗錢容易,賺錢難
G1357-1359(天倫樂)巿2

因為洗錢容易,賺錢難
Jody1017 發表於 2022-01-26 15:15:53 原文

我都好掛住佢 希望快啲可以有得玩

回應 #1 飛faiyu772

已修復。
祝未上樓朋友早日上心水樓;祝已上樓朋友安居樂業!
如果大家有任何疑問或分享, 建議大家在適當分區建立帖子。

我仲以為係我部機嘅問題添。
2019-11 高齡人士 U0468 市1
2021 特快 P0343xx
2022 特快 P0188xx
2023 特快 P0140xx, 揀房日期及時間: 09/11/2023 09:15

回應  飛faiyu772

已修復。
楊管 發表於 2022-01-26 22:38:25 原文
謝謝楊管及網站團隊!
翱翔天際⋯俯瞰人間⋯
頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...3
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
擴展內容欄滑鼠輸入中文工具上傳圖片或文件的說明轉往完整模式
保安驗證:提交前必須於右側格子輸入91106

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖