香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 聊天室 » 媽咪族群 » 各位,聽日見喇~唔好遲到呀 ^0^
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...12
支持鍵盤翻頁

各位,聽日見喇~唔好遲到呀 ^0^
有興趣報名la------
日期 : 7月19日
時間 : 2:30p.m (暫定)
地點 : 九龍灣區 (睇下大家想去邊到tea)
-----------------------------------------------------------
潮爆媽--------------x 1

分享 分享 讚好人數:0查看名單

我報名~~
如果德福pizza hut食下午茶覺得如果....
我會帶埋豬女
x2

-----------------------------------------------------------
蛋糕妹-------------x2
poo_law-----------x1

btw, 我收工收1點呀, 唔好要我自己行個半鐘得唔得呀? 早些少好嗎? 2:00???

好想黎 ! 不過星期六要返全日

sorry,個日我無得早走呀,
所以我黎唔到

sorry,亞仔果日畢業旅行...
所以我唔嚟啦!

原帖由 yuyu920 於 2-7-2008 18:32 發表
好想黎 ! 不過星期六要返全日

yuyu, 你咪唔開心啦..睇吓就唔就到, 一係我幫你聽埋, 再滙報比你喇..

原帖由 poo_law 於 2-7-2008 17:55 發表
蛋糕妹-------------x2 ...

我都冇問題, 但有好多街坊就唔到喎, 要唔要訂過第二日呢???

我個FD果日生日, 仲未約食飯, 唔知會唔會撞期呢...?

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...12
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖