香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 各類調遷 » 紓緩擠迫調遷 » 想問下天恒邨嘅大單位同俊宏軒大單位大家又會點揀??
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...6
支持鍵盤翻頁
含上傳圖片/文件之留言 只顯示含上傳圖片/文件之留言

想問下天恒邨嘅大單位同俊宏軒大單位大家又會點揀??
我今日已順利揀樓,而我朋友嚟緊年尾亦想申請擠迫户,佢6人申請,密度應該大概3.7左右,佢應該會排得前過我?佢響天水圍附近視察過,話天恒邨同俊宏軒兩邊環境都幾好,其實只係一條馬路之隔,大家又會點選擇呢?(我見近幾年呢2條邨都有在列表內,應該下年都會有掛?)
分享 分享 讚好人數:0查看名單

我今日已順利揀樓,而我朋友嚟緊年尾亦想申請擠迫户,佢6人申請,密度應該大概3.7左右,佢應該會排得前過我...
圍位喂 發表於 2021-03-05 11:52:39 原文
恭喜哂?? 你揀咗邊到呀?本留言最後由 Beatrix 於 2021-03-05 11:54:11 編輯

俊宏軒正
2020申請擠迫戶調遷計劃,第一年申請。
排134x密度5.27第11日簡樓成功中3-4市區新樓

3.7應該頭果2日選樓,都好大機會

俊宏軒正
ykbobo20033 發表於 2021-03-05 11:54:12 原文
我老公都話正,佢做裝修做過幾間!
佢話係房協,大堂仲有冷氣

請問你今日簡樓見到最多是幾人家庭?

我老公都話正,佢做裝修做過幾間!
佢話係房協,大堂仲有冷氣
Beatrix 發表於 2021-03-05 11:55:22 原文
1定係頭幾日先簡到囉,咁好既樓排第4日都凍過水

回應 #2 Beatrix

??恭喜恭喜
俊宏軒大單位正丫!
你揀咗邊度

回應 #1 圍位喂

你揀咗邊度? 喺咪都喺屯元天?

1定係頭幾日先簡到囉,咁好既樓排第4日都凍過水
ykbobo20033 發表於 2021-03-05 11:56:23 原文
尋日好似有一間比人揀咗!

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...6
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖