香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 公屋申請 » 擴市2人 » 擴二 G1377-1379, 大約幾時見主任?
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...3
支持鍵盤翻頁

擴二 G1377-1379, 大約幾時見主任?
有冇同路人?

等到頸都長 唔知幾時開始預時間
擴2 G1379xxx
分享 分享 讚好人數:0查看名單

應該有排等,有機會要2023年

見主任就應該2022年尾到2023年年頭

噉咪好大機會派2023年落成嘅樓。係咪即係青衣同埋東涌。
我喺度諗搏唔搏埋2023年3月拎埋花紅先辭職。
擴2 G1379xxx

不過我喺度諗
如果2023年頭先見主任。
噉我真係前後"等左七年半先見主任"
(我係2015年9月申請。)
擴2 G1379xxx

不過我喺度諗
如果2023年頭先見主任。
噉我真係前後"等左七年半先見主任"
(我係2015年9月申請。)
;...
terryky 發表於 2021-02-27 23:31:48 原文
疫情冇得咁計?我早你幾個月,我都預下年先有機會見主任本留言最後由 jasonkkw 於 2021-02-28 00:12:08 編輯

噉咪好大機會派2023年落成嘅樓。係咪即係青衣同埋東涌。
我喺度諗搏唔搏埋2023年3月拎埋花紅先辭職。
terryky 發表於 2021-02-27 23:28:32 原文
要諗清楚,審半年,如果超咗就麻煩

你最好明年初要.準備好條數。
G1378xxx 9/2015  藍咭 新3  
➡️ S2, 22/6 ➡️ S4, 12/7 ➡️ 收信派大元邨,電話拒絕 14/7
➡️ 網上顯示拒絕 28/7  ➡️ S2, 29/7  ➡️ S4, 6/9
➡️ 和田畢業 9/9/22

疫情冇得咁計?我早你幾個月,我都預下年先有機會見主任
jasonkkw 發表於 2021-02-28 00:11:57 原文
1359果批都要今年底, 下年初見主任!你號碼再多佢太約8000個, 預快就即係下年9月左右,
3月起就要汁定, right?

咁我號碼係1377-1379, 多你成一萬個至萬二wo, 我遲你大半年後, 即下年10,11月先汁應該得吧, 唔知岩唔岩本留言最後由 terryky 於 2021-02-28 10:06:40 編輯
擴2 G1379xxx

你最好明年初要.準備好條數。
lo1997ng 發表於 2021-02-28 06:55:30 原文
唔洗咁早吧...樓上我岩岩先計左, 同埋我唔係新界隊wo
擴2 G1379xxx

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...3
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖