香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 市區公屋 » 石硤尾邨 » 派左喇~~
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...9
支持鍵盤翻頁

派左喇~~
今日收左信...派左石硤尾美亮樓

諗緊要唔要

今晚一家三口去左睇環境
由藍田搭去石硤尾大概20分鐘,計過呀女唔轉校咁都係早半個鐘出門口,依個問題解決左,睇埋如果我個單位係單邊既,應該係望馬路,咁我老公就最buy尼點,所以唔再等喇,我地決定左做石硤尾村既居民,多謝各位既提點,希望各位派到心水屋
分享 分享 讚好人數:6查看名單

石硤尾咁好!
點解諗唔要呀?
分享 分享 讚好人數:0查看名單

點解唔要呀?你想要邊樹呀?第幾次呀?

石硤尾咁好!
點解諗唔要呀?
flora9 發表於 2012-3-20 12:49:16

因為想要九龍東 ,

屋企人係晒九龍東同香港東

呀女返學都幾遠,唔會諗轉校,因下年升小五,最後兩年小學要走黎走去

點解唔要呀?你想要邊樹呀?第幾次呀?
MaggieWong 發表於 2012-3-20 12:49:21

第一次派,想要番九龍東既樓,新舊都無所謂

第一次派,想要番九龍東既樓,新舊都無所謂
bbying 發表於 2012-3-20 12:58:35

請問係二人定三人家庭呀

回應 4# bbying

ic, 如果唔要,
可以等下期派牛下!

有消息 就好了

請問係二人定三人家庭呀
單飛媽咪 發表於 2012-3-20 13:00:25

3人家庭

點解唔要?低層嗎?請問樓主幾人?咩號碼?

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...9
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖