香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 聊天室 » 媽咪族群 » 大家的小朋友幾大呢?
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...3
支持鍵盤翻頁

大家的小朋友幾大呢?
唔知有無人同我個B差不多年紀呢, 一齊傾下計好嗎?
我個B下個月就1歲 lu.
分享 分享 讚好人數:0查看名單

我GE羊咩仔5歲半LU, 好牛, 好無禮貌, 真係唔知點教
感恩! 我們活着很好!

chocolate, 你個b果個年齡係最好玩既呢, 教多d佢野, 等佢第二時做個醒目仔啦~
我就有兩個細既, 一個4歲半, 一個岩岩足左兩歲~~~
~~~請到我的家~~~ 記住留言喎~~~http://www.babyhome.com.tw/katrinalo

足兩歲半,最頭痛喂飯 ,樣樣都問:呢啲係咩來,做咩,..........好天真

係咪仔係難教d呢, 我聽過幾個媽媽都係話好難教~每事問又鐘意"博"嘴

原帖由 kento12125 於 2008-10-16 16:46 發表
我GE羊咩仔5歲半LU, 好牛, 好無禮貌, 真係唔知點教

我都想要一個,不過冇錢

哈哈, 你講得啱, 未生之前都唔知原來bb咁好玩, 不過時間真係過得好快, 睇住佢地由咩都唔識, 跟住識轉身, 識坐, 食粥仔, 爬, 真係好得意; 你都好呀, 有兩個有兩次機會玩, 而且年齡相距剛剛好, 仲要一仔一女

原帖由 poo_law 於 2008-10-16 16:58 發表
chocolate, 你個b果個年齡係最好玩既呢, 教多d佢野, 等佢第二時做個醒目仔啦~
我就有兩個細既, 一個4歲半, 一個岩岩足左兩歲~~~

我見過有d直頭四圍跑, 行佐去唔想食, 唔好講到兩歲半, 就算是bb階段, 即使放到入佢地口, 唔好以為食佐, 佢地可以含住唔食又或者一放入口就嘔返出黎

原帖由 lok2244 於 2008-10-16 17:51 發表
足兩歲半,最頭痛喂飯 ,樣樣都問:呢啲係咩來,做咩,..........好天真

這個只不過是一個籍口, 真係平有平養, 貴有貴養, 適隨專便

原帖由 aaling168hk 於 2008-10-16 18:04 發表
我都想要一個,不過冇錢

原帖由 aaling168hk 於 2008-10-16 18:04 發表
我都想要一個,不過冇錢

快啲去見工LA

http://cyclub.happyhongkong.com/viewthread.php?tid=2822

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...3
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖