香港公營房屋討論區
主頁 » 關愛互助 » 祝賀物語 » 龍年祝大家....碌極都有~~
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...3
支持鍵盤翻頁
含上傳圖片/文件之留言 只顯示含上傳圖片/文件之留言

龍年祝大家....碌極都有~~

~~~ ~~~

龍年祝CYClub友們....

碌極都有

碌極都有

碌極都有

碌極都有

碌極都有

碌極都有

碌極都有

總之...你哋想點碌就點碌啦 ~~

抱歉! 你無權閱覽或下載此留言的上傳圖片或文件。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁。
分享 分享 讚好人數:1查看名單

小妹天日 (年廾九) 上午離家出走喇 . 祝大家有個開心快樂年 ! 出年年初九再見啦 ! 本帖最後由 dreaming 於 2012-1-21 11:05:36 編輯
抱歉! 你無權閱覽或下載此留言的上傳圖片或文件。
建立帳戶後請按此重載本頁。

回應 1# dreaming

玩得開心啲喇 ~~~ 唔洗掛著我哋呀

小妹天日 (年廾九) 上午離家出走喇   . 祝大家有個開心快樂年 ! 出年年初九再見啦 !  ;02...
dreaming 發表於 2012-1-21 11:02:37

玩得開心D喇~

祝你今年行個好桃花,身體健康,心想事成,快D同我做街坊啦~
分享 分享 讚好人數:0查看名單

遊歷過旅途 等一天終老
生老病死 一起細數

回應 1# dreaming

我都祝你身體健康 萬事勝意...

玩得開心D!去邊樹玩呀?
祝未上樓朋友早日上心水樓;祝已上樓朋友安居樂業!
如果大家有任何疑問或分享, 建議大家在適當分區建立帖子。

回應  dreaming

玩得開心啲喇 ~~~ 唔洗掛著我哋呀
單飛媽咪 發表於 2012-1-21 14:37:29

咁你哋都使掛住我呀 . 不過成 10 日都無得上嚟,到時驚唔習慣瞓唔著呀 !

玩得開心D喇~

祝你今年行個好桃花,身體健康,心想事成,快D同我做街坊啦~
MaggieWong 發表於 2012-1-21 15:05:23

多謝   ! 希望老天爺/房署比我心想事成快啲同妳做街坊    

回應  dreaming
我都祝你身體健康 萬事勝意...
玩得開心D!去邊樹玩呀?
VickYeung 發表於 2012-1-21 15:56:02

多謝...多謝..   ! 遠嘅地方就無錢去啦, 都係北上廣東省朋友家玩咋 !

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...3
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖