香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 市區公屋 » 沙田坳邨 » 夜深有咩野車坐
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索

夜深有咩野車坐
有無人知夜晚有D咩野車返屋企呀?例如小巴之類?
分享 分享 讚好人數:0查看名單

有無人知夜晚有D咩野車返屋企呀?例如小巴之類?
joyce24 發表於 2012-1-12 03:14:24

你起邊度返屋企?深夜是幾點到?
00:30前可在黃大仙MTR搭18M,$2.7或00:15前鑽石山MTR搭19M,$3上到村
如在以上時間之後請說明地點再覆你!
分享 分享 讚好人數:2查看名單

回應 2# yoyoyiu06

無錯呀!一點後唔知搭咩野車好

回應  yoyoyiu06

無錯呀!一點後唔知搭咩野車好
joyce24 發表於 2012-1-13 00:58:04

你預左要行一段路,因無車會直接上到村.
因都係無講在那區回村,而一定有車就係旺角上到慈雲山商場!
希望幫到你

回應 4# yoyoyiu06

如果旺角小巴返,慈正村落仲近

的士
100 字節以內
不支持自定義 Discuz! 代碼

mk邊到有得答呀

37m呀~
37m有2架的, 都係循環線, 總站在wts
如要上沙田坳邨就要搭雲華街嗰架, 在慈愛3期落, 行過去都唔使2mins, 但是哩架班次會疏d
唔想等咁耐, 就搭毓華街嗰架, 在慈正落車行返去都係5mins

37m呀~
37m有2架的, 都係循環線, 總站在wts
如要上沙田坳邨就要搭雲華街嗰架, 在慈愛3期落, 行過去都唔使2...
catheaherine 發表於 2012-7-5 18:26

慈愛3期行過去唔駛兩分鐘?
有無行得咁快呀

不過都叫做可接受步程內嘅

再夜 d 就真係一係紅 van 慈正落,
一係山腳行返上去啦
我都試過搭 N121 行返上山, 行咗十幾分鐘...

如果你行上山都只係行10幾分鐘, 在慈愛3期行去沙田坳邨又邊使2分鐘呢

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖