香港公營房屋討論區
主頁 » 資助出售房屋 » 居者有其屋 » 彩興苑 » 千萬求一路
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
含上傳圖片/文件之留言 只顯示含上傳圖片/文件之留言

千萬求一路
其實,班反骨派同個趙習人鬥黎鬥去,攪到條村雞犬不寧!!!
解決辦法只有一個,趕走晒佢哋!!!

一齊去房署投訴佢哋!!!!

黎緊我會組織大家一齊去何文田房署投訴,一定要出信俾所有攪事既住戶,收返佢哋個單位!!!!本留言最後由 WilliCheng 於 2020-03-14 01:29:26 編輯
反骨派 vs 反對派 一定要分清,咪中班奸人既反間計!!!
分享 分享 讚好人數:0查看名單

早晨,肥temp.
今晚又有快閃,唔好係度9up 啦。
快啲叫你個居民老公同班猿人去睇住啦

一陣搞唔好,冇得做高級居民,

仲要俾人查,咁就無謂啦。

肥temp,你已經可以同CYC 名人ANA姐媲美。

唔怪之你老公,寧願搞D咁嘅嘢都唔返屋企啦,明白嘅本留言最後由 lovewillicheng 於 2020-03-14 09:13:11 編輯

回應 #1 WilliCheng

抱歉! 你無權閱覽或下載此留言的上傳圖片或文件。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁。

不如這樣,比個電話你167 167 76,傾下,歡迎討論,有什麼唔岩講到岩。
還是這電話號碼令到閣下感到不適。歡迎到平台,與排骨粗炒派別人仕討論。
分享 分享 讚好人數:1查看名單

不如這樣,比個電話你167 167 76,傾下,歡迎討論,有什麼唔岩講到岩。
還是這電話號碼令到閣下感到不適。...
JennyYung1 發表於 2020-03-14 10:35:29 原文
班傻仔好搞笑架,猿仁出嚟選要啲選民同佢交代,

要回應佢哋嘅質疑㗎

質疑佢地嘅人都係承建商派來嘅臥底

鄭氏猿仁係咪覺得全世界嘅人都害緊佢?本留言最後由 lovewillicheng 於 2020-03-14 11:29:41 編輯

日日要個老婆出嚟做鍵盤戰士

你哋唔洗拉開話題喇,我唔係你所講既肥temp!!!
有乜野留返同房署講,你哋同個趙習人都即將玩完,唔好唔記得,好多人爆左俾我知你哋既黑材料!!!
你哋唔只冇得做高級居民,就黎連居民都唔係!!!

三個住A座、兩個住B座、兩個住C座,等收信吧!!!
反骨派 vs 反對派 一定要分清,咪中班奸人既反間計!!!

你哋唔洗拉開話題喇,我唔係你所講既肥temp!!!
有乜野留返同房署講,你哋同個趙習人都即將玩完,唔好唔...
WilliCheng 發表於 2020-03-14 11:57:08 原文
肥temp,你同你老公係咪收文宣收到傻咗啦?
出信?你老公次次都話要出信俾人㗎啦。

郁人又唔夠膽,拉開話題,你哋先至係大師傅,

資金來源、委任信真偽嗰啲,你到而家都唔夠膽答
之前你嗰個post,話知道噴嘢噴乜嘢,我諗反黑好想知,你個IP Address好易搵到你。

請定個好啲律師啦。

我淨係知道,一選唔到,就如猿動力預言,治安變差左。

你吹水吹話反對成立法團嘅人做呢d嘢。

既然已經成功唔成立法團,反對成立法團嘅人做咩要做啲咁嘅嘢?

殺人都要動機啦,你當警察傻?

成日扯開話題,好悶呀,有冇新意?

我等緊你老公封情信啦,等你,親~

快閃,今晚都會做,話埋比你知啦。

等你啲兄弟嚟掃場。本留言最後由 lovewillicheng 於 2020-03-14 13:51:22 編輯

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖