香港公營房屋討論區
主頁 » 資助出售房屋 » 居者有其屋 » 彩興苑 » 瘋狂的法團成立團隊
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁
含上傳圖片/文件之留言 只顯示含上傳圖片/文件之留言

瘋狂的法團成立團隊
瘋狂的用戶Wilicheng利用胡亂出Post廢Up
去抹黑反對人仕,再次的印證,wilicheng用戶整個法團推動團隊的低劣手法。
不擇手段搗亂都要達至成立法團目的
分享 分享 讚好人數:3查看名單

我爆晒出黎,好驚呀?!
唔怕喎,你哋冇做過洗乜驚!! 咪當我自言自語表演囉!!!
早知今日,何必當初!! 大家一條船一齊反個垃圾趙雜人,反反吓你班友仔狗咬狗骨鬼打鬼,當我哋班兄弟臭4!!!
我哋唔係可以俾你哋呼之則來揮之則去架!!!
睇住黎,仲有大把核彈未爆!!!
反骨派 vs 反對派 一定要分清,咪中班奸人既反間計!!!
分享 分享 讚好人數:0查看名單

未成立便吵不停不成立也罷
分享 分享 讚好人數:1查看名單

成立什麼業主組織都好,始終都要成立,是遲早問題?但一定唔會比個班人喺度搞搞震,什麼趙雜人,什麼團隊,全部都是職業搞手,有晒目的,一個都不能要。本留言最後由 俾你撈 於 2020-03-01 04:56:44 編輯
分享 分享 讚好人數:2查看名單

成立什麼業主組織都好,始終都要成立,是遲早問題?但一定唔會比個班人喺度搞搞震,什麼趙雜人,什麼團隊,...
俾你撈 發表於 2020-03-01 04:56:36 原文

阿叔識野!!!
係任何人都唔可以攪居民組織!!!
攪得既都係立心不良、狼子野心!!!!

未成立便吵不停不成立也罷
hkrpa91 發表於 2020-03-01 01:33:17 原文
沒錯!!!甚麼組織都不應該成立!!!!
人心隔肚皮!!!! 出得黎選既肯定係立心不良、狼子野心!!!!
反而,我哋反對既,先係真正無私既英雄!!!!
冇人可以做村長、做皇帝!!!眾生皆平等!!!!

我爆晒出黎,好驚呀?!
唔怕喎,你哋冇做過洗乜驚!! 咪當我自言自語表演囉!!!
早知今日,何必當初!...
WilliCheng 發表於 2020-03-01 00:46:27 原文

係就快唔好等下個禮拜
有你幫召集人團隊搞破壞,真的要感謝你讓業主看清事實。

內容違反「用戶守則」或等待查證/審核

好簡單咋嘛,

1)趙雜仁唔夠膽答同公布究竟邊啲單位委任左佢做趙習仁,亦都解釋唔到點解佢冇向民政署申請豁免查察費,因為如果要同民政署申請,佢就要交文件俾民政處核實,但係條友口口聲話已經經過政府核實,但係開大會嗰日,無論房委會,管理處律師都好都冇人夠膽話啲信係堅嘅。

2)自己出咗查冊費,無論一萬幾千到10幾萬都好,點解無端端自己出先?話幫屋苑慳錢?眼睇冇人要做其他人要召開業主大會喎。同埋你唔問民政署申請豁免,啲錢都唔會比屋苑個喎。

3)趙雜仁收到文宣之後更加唔知點樣博,咪遷怒於彩興麒麟兒?,同埋喺度派膠,想將之前睇到其他業主係度提出質疑嘅嘢一拼沖淡,簡稱洗版。實質條友根本已經遲窮。

4)話彩興麒麟兒係黑社會仲搞笑,即係黑社會為咗驚佢哋跟蹤,所以亂咁去佢刑事毁壞?咁即係趙習仁哋仲惡過黑社會?

5)噴自動刑事毁壞嗰度,心水清嘅人都知道,邊一啲團隊,一直話屋苑治安有問題都成立法團,一選唔到,就發生啲咁嘅事。彩興麒麟兒好明顯係反對成立法團,既然已經成功反對,咁點解佢仲要走去噴字同打閘機?但係現實世界上邊,有個豚隊,個閘機一爛咗,又話要招標又話要成立法團,呢一樣野佢哋自己講。咁大家知道咩事啦。

唔好咁多嘢啦,叫佢交出委任佢做趙雜仁給業主名單,好似上次開會之前咁,公布門牌號碼就得啦,等業主知道自己幾時,同埋用咩方式授權俾佢。好讓大家可以取消佢嘅授權。

自動轉賬都會取消啦,點解我地唔可以取消佢。

佢唔提供名單,大家寫信入去民政署投訴。

要求民政署署長介入,或者警方調查有冇人行駛假文書
紋景兄,輸咗錢,唔使唔開心喎,返屋企同肥temp卒下碟,咪算囉本留言最後由 lovewillicheng 於 2020-03-02 20:39:26 編輯

委任或授權書要公示才有公信力
分享 分享 讚好人數:1查看名單

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖