香港公營房屋討論區
主頁 » 資助出售房屋 » 居者有其屋 » 彩興苑 » 景文開會大家找數(開一次會-起碼$14000)
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...3
支持鍵盤翻頁
含上傳圖片/文件之留言 只顯示含上傳圖片/文件之留言

景文開會大家找數(開一次會-起碼$14000)
班人開一次會,起碼用萬幾蚊...景泰苑開一次會要萬四...
景泰苑班人又係用「自己屋苑自己管」的口號去搞法團

仲要投左三次都唔死心...

各位業主要有「景文開會大家找數」既準備 ($14000*3=$52000)... 本留言最後由 task94910133 於 2020-01-15 14:42:13 編輯
抱歉! 你無權閱覽或下載此留言的上傳圖片或文件。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁。
彩雲啟輝樓係地靈人潔既地方
彩興皇后都讚好
分享 分享 讚好人數:0查看名單

其實我真的受夠,「自己屋苑自己管」這句口號。
真的我聽了這麼久,加上查看網上資料,都是推翻法團亂接天價標書的口號
大家真的要群起,阻止這群垃圾在屋苑搞局。
分享 分享 讚好人數:2查看名單

根本而家屋苑都未有需要進行招標,反而呢個只不過係個藉口,到佢成立法團之後不斷進行招標剝削小業主

我哋一齊團結起來啦

我哋一齊團結起來啦
spinninggloves 發表於 2020-01-15 18:53:14 原文
你鼓吹成立反對勢力,小心我哋正義嘅召集人嬲豬
分享 分享 讚好人數:1查看名單

快啲回水啦,額外工作人員?不是有緣動力義工嗎

你鼓吹成立反對勢力,小心我哋正義嘅召集人嬲豬
pretz1226 發表於 2020-01-15 19:08:34 原文
佢擺明嬲豬緊啦!係咁出post好似唔比街坊幫手咁

嘩,唔係義工咩

班人開一次會,起碼用萬幾蚊...景泰苑開一次會要萬四...
景泰苑班人又係用「自己屋苑自己管」的口號去搞法團...
task94910133 發表於 2020-01-15 14:38:36 原文
管理處無出通告!可能景文出佢十幾萬都出咗唔差個一萬幾千到時成立法團咪係小業主個度收⋯⋯大把油水本留言最後由 Mk777777 於 2020-01-15 20:14:52 編輯

CLS!HGC!搞呢搞路曬錢,果個咁既律師坐係度2,3個鐘講2句野就幾K落袋,埋單既又係小業主!

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...3
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖