香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 康樂園 » 影片 » 八婆紅燈突加速喪沖博炒死
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...3
支持鍵盤翻頁

八婆紅燈突加速喪沖博炒死
請大家留意0:48...

我已經排2車,的士出先佢都未沖,我一出佢就喪沖....
嚇死等緊燈個呀姐大叫....佢都唔理...
真係癡x線....又唔知佢沖乜喎,咇佢都唔理你......
我轉灣佢仲想沖多次,吹脹.....
你話呢d人唔比人撞死都真係害死人....
如果個司機係新手/P牌,佢唔死至奇.....
個八婆正一害群之馬....
☆ .·°∴° ☆..·°∴°.☆°★°∴°
其實我只想試試   當一刹那幸運兒
分享 分享 讚好人數:0查看名單

回應 1# 頭文字
真系危險。
性格决定命運,選擇决定人生。
生命就是本錢,命運就是賭注。

回應  頭文字
真系危險。
趙生 發表於 2011-12-19 11:55:29

好彩我反應快,唔係佢已經死左......

真係害死自己害死人~~

回應 4# 頭文字

俾我佢死著啦。本帖最後由 趙生 於 2011-12-19 12:11:19 編輯
性格决定命運,選擇决定人生。
生命就是本錢,命運就是賭注。

回應  頭文字

俾我佢死著啦。本帖最後由 趙生 於 2011-12-19 12:11:19 編輯
趙生 發表於 2011-12-19 12:10:45

我即剎..踩到底@@"後面果架都剎到響晒皮.....
右線果架又唔知做乜唔行,我睇佢係想轉左......

依d米叫做【趕住去投胎】啰~~~ 但系唔系個個都想送你一程架嘛,大佬啊!
常樂我淨
分享 分享 讚好人數:1查看名單

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...3
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖