香港公營房屋討論區
主頁 » 地區人士或組織 » 譚肇卓區議員 » [求助] 彩盈網友有無時間幫幫忙?
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...8
支持鍵盤翻頁

[求助] 彩盈網友有無時間幫幫忙?
;1599;;1599;;1599;
比我呃左入泥

今日有記者聯絡我
想同咁多位網友做過訪問
因為彩盈社區中心個發展幾好
係一個好成功的網站

所以星島地區星報記者
希望訪問下咁多位網友同網主大人
講下點解會上泥個網、傾開d乜咁

唔知大家有無時間做個訪問呢?
唔好潛水,我知你地好活踴架;1568;
Tel:61633802
觀塘區議員
分享 分享 讚好人數:1查看名單

咁勁?

彩盈社區中心得到認同啦!恭喜恭喜!

亞Vick既努力無白費啦!

第一個肯定要訪問亞Vick先啦!;1602;
分享 分享 讚好人數:0查看名單

我提議一下啦,
首先當然Vick Yeung 是網主,一定要出席啦,
還有活躍的會員,
灣仔小子 - 佢對論壇好有貢獻,又做左不同的裝修圖片,吸引好多會員參考。
poo_law  -  佢係一個好活躍的會員,差唔多個個都識佢,人又好。
賈定珍 - 雖然佢唔係內人,但在論壇上亦是非常活躍,而且有個花名是"好好人"。
盈富街坊 - 有個"好好人",當然有個"好好好人"啦,呢個就係,佢好肯幫人,對人很好。
kenny  - 佢經常好佢豐富的家居知識教大家,令大家減少好多煩惱。
☆水☆  - 呢個係彩盈其中一名靚女,雖然靚女,但都係個好好人,第一次搞觀光圖佢出有不少力,對論壇貢獻很多呀。

暫時推薦甘多,諗到再講。

原帖由 dave 於 2008-9-29 17:04 發表
我提議一下啦,
還有活躍的會員,
灣仔小子 - 佢對論壇好有貢獻,又做左不同的裝修圖片,吸引好多會員參考。
poo_law  -  佢係一個好活躍的會員,差唔多個個都識佢,人又好。
賈 ...

咁你自己呢, DAVE?

原帖由 盈富街坊 於 2008-9-29 17:09 發表

咁你自己呢, DAVE?

我唔得呀~
無資格~
你地幾個係最好架~
^ ^

第一個訪問:彩盈社區中心版主Vick Yeung

dave講得好,加多個水呀水-

原帖由 dave 於 2008-9-29 17:04 發表
我提議一下啦,
還有活躍的會員,
賈 ...

DAVE,

咁我都提議一下你喇.  因為我覺得除左vickvick之外.  我地個個區長都有責任.  所以你提名既名單除左大哥, poopoo, 街坊, 我, 同kenny之外.  你身為區長都有份, 當然仲有大帝, ar詩, 更加唔可以少左新上任既安妮公主區長.  所以如果dave你 , 我地都個個跟你 .  haha

我贊成dave哥既提議...  支持支持!!

原帖由 aaling168hk 於 2008-9-29 17:11 發表
dave講得好,加多個水呀水-

已經加入啦,多謝提醒。

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...8
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖