香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 興趣坊 » 寵物 » My Baby → MiMi ^-^ (2010-07-28 Updated)
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

原帖由 Cancan 於 2010-4-28 23:34 發表
啊......!!

係折耳嗎?

摺耳混英短呀~
分享 分享 讚好人數:1查看名單

原帖由 MaggieWong 於 2010-4-28 23:35 發表

摺耳混英短呀~

.應該几貴!
分享 分享 讚好人數:0查看名單

原帖由 Cancan 於 2010-4-28 23:39 發表

.應該几貴!

都ok啦,唔係係寵物店買架,人家屋企自己生架,養唔晒賣俾愛貓之人咋$1000蚊~

原帖由 MaggieWong 於 2010-4-28 23:42 發表

都ok啦,唔係係寵物店買架,人家屋企自己生架,養唔晒賣俾愛貓之人咋$1000蚊~

好貴啊,都唔明你啲女人捻乜嘢~~

原帖由 懒蛋 於 2010-4-28 23:52 發表

好貴啊,都唔明你啲女人捻乜嘢~~

寵物店唔止呢個價架,睇左好耐唔捨得買,又問朋友攞都係冇,唯有...............  

女人錢係最易賺架啦,我又唔係洗人地既錢,自食其力呀有咩問題?

佢好得意呀  超值, 不過真係帶佢睇吓醫生好, la過醫生好出名, 上過電台, 朋友d寵物都有睇過, 都話佢好細心, 基本野睇症的話都係$200-300, 我都book左this Sat 帶猫猫第一次去睇佢, 不過 Betty 好full, 都要等ka......

http://www.hkheadline.com/pet/pe...ontid=805&srctype=g

原帖由 sukisuki 於 2010-4-29 00:00 發表
佢好得意呀  超值, 不過真係帶佢睇吓醫生好, la過醫生好出名, 上過電台, 朋友d寵物都有睇過, 都話佢好細心, 基本野睇症的話都係$200-300, 我都book左this Sat 帶猫猫第一次去睇佢, 不過 Betty 好full, 都要等ka...

唔該晒呀,再係咁都要架喇,~

本村的貓奴開始浮出水面!!哈哈....

原帖由 Cancan 於 2010-4-29 00:33 發表
本村的貓奴開始浮出水面!!哈哈....

haha~你都快係啦~

原帖由 dv-oto 於 2010-4-28 23:17 發表
帶佢睇下醫生啦,唔好周圍問喇

佢自己都唔捨得睇E生啦 ~
祝未上樓朋友早日上心水樓;祝已上樓朋友安居樂業!
如果大家有任何疑問或分享, 建議大家在適當分區建立帖子。

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖