香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 興趣坊 » 寵物 » My Baby → MiMi ^-^ (2010-07-28 Updated)
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...31
支持鍵盤翻頁
含上傳圖片/文件之留言 只顯示含上傳圖片/文件之留言

My Baby → MiMi ^-^ (2010-07-28 Updated)
Baby檔案

爸爸係英國短毛,媽媽係摺耳

出生日期:27/3/2010 2:00AM

名:Baby Wong

抱歉! 你無權閱覽或下載此留言的上傳圖片或文件。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁。
分享 分享 讚好人數:3查看名單

分享 分享 讚好人數:2查看名單

分享 分享 讚好人數:3查看名單

小心愛護係你家庭一份子
分享 分享 讚好人數:1查看名單

原帖由 chef_fatlo 於 2010-4-28 22:34 發表
小心愛護係你家庭一份子

當然啦,佢係我既女呀,  

不過唔知點解好多眼水呀,cf佢會唔會係病貓呀
分享 分享 讚好人數:0查看名單

哇哇~~好得意~^_^~

原帖由 MaggieWong 於 2010-4-28 22:38 發表

當然啦,佢係我既女呀,  

不過唔知點解好多眼水呀,cf佢會唔會係病貓呀
帶佢睇下醫生啦,唔好周圍問喇

原帖由 dv-oto 於 2010-4-28 23:17 發表
帶佢睇下醫生啦,唔好周圍問喇

賣家話唔洗睇e生呀,話bb係咁wo,都唔知係咪?不過好生猛同百厭lo
分享 分享 讚好人數:1查看名單

原帖由 MaggieWong 於 2010-4-28 23:20 發表

賣家話唔洗睇e生呀,話bb係咁wo,都唔知係咪?不過好生猛同百厭lo
都係睇下醫生好d ,安心嘛

啊......!!

係折耳嗎?

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...31
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖