香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 市區公屋 » 油麗邨 » 油麗邨第四期平面圖及單位景觀
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...13
支持鍵盤翻頁
含上傳圖片/文件之留言 只顯示含上傳圖片/文件之留言

油麗邨第四期平面圖及單位景觀
唔好意思各位準街坊,影得唔係咁清,平面圖有埋尺寸,不過影唔到出黎,請大家多多包涵 垃圾房係01至04室條巷,係04室隔離,01室斜對面
抱歉! 你無權閱覽或下載此留言的上傳圖片或文件。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁。
分享 分享 讚好人數:13查看名單

thx
分享 分享 讚好人數:0查看名單

俾maggie記者快我一歩

幫你更新一些睇唔到的相

商場要2010年底先完成

抱歉! 你無權閱覽或下載此留言的上傳圖片或文件。
建立帳戶後請按此重載本頁。

原帖由 WaiPiu 於 2009-8-17 18:10 發表
俾maggie記者快我一歩
幫你更新一些睇唔到的相
商場要2010年底先完成

咁洗唔洗delete左post 俾你先呀? 下次快手d喇,
唔該晒標哥哥
你平面圖影唔影到尺寸呀?

原帖由 maggie 於 2009-8-17 19:25 發表
咁洗唔洗delete左post 俾你先呀? 下次快手d喇,
唔該晒標哥哥
你平面圖影唔影到尺寸呀?

尺寸用人手打係圖打上去咁咪得囉

唔係呱?個商場仔要起咁多年?由2008-2010年

原帖由 WaiPiu 於 2009-8-17 19:31 發表

尺寸用人手打係圖打上去咁咪得囉

你講得咁口嚮,你打丫,我唔曉wo

原帖由 maggie 於 2009-8-17 20:59 發表

你講得咁口嚮,你打丫,我唔曉wo

梗係搵編輯部的maggie黎打喇

多謝maggie,WaiPiu,!
但尺寸依然太小了。
如能手打上去就GOOD啦!

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...13
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖