香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 各類調遷 » 紓緩擠迫調遷 » 揀樓時間
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...3
支持鍵盤翻頁

揀樓時間
成功揀左樓的JM,想問你地成個揀樓過程需要幾耐時間?
分享 分享 讚好人數:0查看名單

回應 #1 chingman82hk

入去揀既過程好快,係出面等既時間漫長
已上楼

回應 #2 Zuzzu

我想問係出面既時候會唔會知入面前一批人選左咩,好緊張,謝謝
sophia

回應 #3 sophiaho0223

唔會,入到去先知
已上楼

成功揀左樓的JM,想問你地成個揀樓過程需要幾耐時間?
chingman82hk 發表於 2019-01-22 10:57:09 原文
尋日因為信件問題,房署打左比我~話我知早30MINS去到有個簡介會聽~之後有5MINS比你入房寫志願~再跟號碼排見主任~

回應 #5 MANTINGTING

你封信收到未
已上楼

回應  MANTINGTING

你封信收到未
Zuzzu 發表於 2019-01-22 11:33:30 原文
仍然未~不過已去房署拎反COPY

回應 #5 MANTINGTING

祝你揀到心水 本帖最後由 Zuzzu 於 2019-01-22 11:42:11 編輯
已上楼

回應 #4 Zuzzu

好呀!唔該,咁真係超緊張,希望大家都選到好心水既樓。
sophia

昨天我去了~不過11:45~大約12:15完成好~370至390號碼~都幾快完成一個~不過覺得沒五分鐘~太多人逼住~難選屋~最好大家寫定心水~到時再看快好多~~還要剛剛同我一座的人沒做功課~見到我~幫下佢~我電話有影了相~不要的樓比佢選.當日好多人選石硤尾、觀塘區. 碩門和蘇屋少人選、天水圍和屯門都沒人選本帖最後由 真喵王 於 2019-01-22 12:01:36 編輯

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...3
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖