香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 公屋申請 » 市區4人 » 浩蕩的大市4輪候隊伍
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索
1...4
支持鍵盤翻頁

浩蕩的大市4輪候隊伍
繼長勝師兄和幾位師姐成功上樓 , 灰太狼又唔見蒲頭市4突然之間少左好多笑料 無聊之際想看看有幾個市4朋友已經審查但仍然未上樓 應該好多朋友想知
市4的請積極埋位投票
單選投票 共有 98 人參與投票

您所在的用戶級別沒有投票權限
安居樂業 幸福延綿
分享 分享 讚好人數:3查看名單

我1290 11月15簽左接受配房到宜家都未1拎鎖匙
G1290擴3 7.12.11 藍咭
26.4.18見主任轉市4
1.6補文件13.9 S2 19.9收合格信
1.11 S3 2.11 S4
6.11秀茂坪一樓(環境好好,可能會拒絕)
15.11兜兜轉轉都系等簽約拎鎖匙
10.12 簽約拎鎖匙
分享 分享 讚好人數:0查看名單

回應 #2 Yanomi

翻新緊?
安居樂業 幸福延綿

回應  Yanomi

翻新緊?
beautyyingying 發表於 2018-12-04 08:27:50 原文
我拎津貼唔洗佢翻新呀
都未轉s5
10.12 簽約拎鎖匙

回應 #2 Yanomi

係咪要等佢租約落黎先拎鑰匙?個日屋村主任講,但佢俾定我先叫我唔好裝修住,要等真正租約落黎先可以整哦
12889市四
30/11興田

我1290 11月15簽左接受配房到宜家都未1拎鎖匙
Yanomi 發表於 2018-12-04 08:26:56 原文
點解唔俾鎖匙你?我都簽約即拎匙,雖然租約未到手,但點搞都得呀 本帖最後由 cheungshing01 於 2018-12-04 09:46:29 編輯
G129

回應  Yanomi

係咪要等佢租約落黎先拎鑰匙?個日屋村主任講,但佢俾定我先叫我唔好裝修住,要等真正租約...
jing靖 發表於 2018-12-04 09:01:07 原文
咁好,我果度未呀,琴日打去問佢先話可以過黎搵工程部一齊上去睇下有冇滲水問題,預計星期三簽約,頭先又打黎話要check埋電預下星期先簽
10.12 簽約拎鎖匙

點解唔俾鎖匙你?我都簽約即拎匙,雖然租約未到手,但點搞都得呀
cheungshing01 發表於 2018-12-04 09:44:15 原文
我系連約都未簽
10.12 簽約拎鎖匙

下一轉就到我了
G129
  市4     
14/5/2018,見主任 ,
3/10/2018,  ->S2
22/5/2019,麻雀雖小的平租金安樂窩小籠屋

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區
1...4
支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖