香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 裝修設計 » 想問問大家有冇見過呢部窗口冷氣,佢重係一拖二,重好小咁
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

想問問大家有冇見過呢部窗口冷氣,佢重係一拖二,重好小咁
http://www.bestbuy88.com/forum/viewthread.php?tid=4199
分享 分享 讚好人數:0查看名單

回應 1# man511

未用過

會唔會好貴呢 ?

如果一定裝到貴貴都要啦,唔係又要拆到時因小失大啦

岩岩x擇問過同出一匹一匹不能選3/4+11/2$13xxx

見過

岩岩x擇問過同出一匹一匹不能選3/4+11/2$13xxx
CHUN1205 發表於 2011-7-3 20:44:06

唔係咁明你講咩呀

一部機出二部同是一匹,唔可以一部3/4一部一匹半,如果你房一匹廳就一樣一匹,明嗎?

一部機出二部同是一匹,唔可以一部3/4一部一匹半,如果你房一匹廳就一樣一匹,明嗎?...
CHUN1205 發表於 2011-7-3 21:11:11

明哂...同唔該哂

http://www.price.com.hk/product.php?p=112962

我找到唔係好貴,但用電量好高用單機時

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖