香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 裝修設計 » 請問入住前洗唔洗揾滅蟲公司搞一搞先?
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

請問入住前洗唔洗揾滅蟲公司搞一搞先?
唔知有冇人有揾過滅蟲公司幫手呢?
我聽同事講滅一次都要$1,000, 唔知平定貴?
滅左之後係唔係可以預防昆蟲滋生GA?
定係有蟲先至要滅GA?
我好驚強哥GA!!!
請大家指教....THX~~
分享 分享 讚好人數:0查看名單

我地屋企都諗住搵滅蟲公司黎搞一搞
費是第時先黎有.所以都係未入去之前滅一滅
知唔知邊間公司好?
咁應該裝修前滅定係裝修完先滅呢?

我諗住就咁買個煙霧蛋炸下間屋算lu~~方便d,慳$d~~haha

原帖由 潮爆.媽 於 2008-6-29 11:34 發表
我諗住就咁買個煙霧蛋炸下間屋算lu~~方便d,慳$d~~haha

下;
係咪得架?
好似無咁有效bor

WA....煙霧蛋...咁都比你諗到, HAHA
其實我覺得叫滅蟲公司搞一次唔係問題...
但我驚原來搞完之後都會好快又生過D 昆蟲...
咁就浪費錢錢LA
因為我未試過, 我都唔知成效會係點....

原帖由 ☆水☆ 於 2008-6-29 11:45 發表
WA....煙霧蛋...咁都比你諗到, HAHA
其實我覺得叫滅蟲公司搞一次唔係問題...
但我驚原來搞完之後都會好快又生過D 昆蟲...
咁就浪費錢錢LA
因為我未試過, 我都唔知成效會係點.... ...

我d朋友話要3千蚊
但住左好耐都無生番
不過就好貴下

原帖由 *;`青bb 於 2008-6-29 11:58 發表

我d朋友話要3千蚊
但住左好耐都無生番
不過就好貴下

又真係幾貴BOR...
你咁講我又醒起我同事講過佢係揾D細D GE公司搞, 所以$1,000...
又會差咁遠GE...你朋友屋企係咪好大GA?
不過好耐都冇再生番又幾好BOR.....

原帖由 ☆水☆ 於 2008-6-29 12:03 發表

又真係幾貴BOR...
你咁講我又醒起我同事講過佢係揾D細D GE公司搞, 所以$1,000...
又會差咁遠GE...你朋友屋企係咪好大GA?
不過好耐都冇再生番又幾好BOR..... ...

我朋友屋企好大~
搵d細既公司係咪一定100%得架?
因為我驚滅完又黎過咁就死

原帖由 *;`青bb 於 2008-6-29 12:08 發表

我朋友屋企好大~
搵d細既公司係咪一定100%得架?
因為我驚滅完又黎過咁就死

等我又再問下同事先....
我都驚好快又再黎.....

原帖由 ☆水☆ 於 2008-6-29 12:10 發表

等我又再問下同事先....
我都驚好快又再黎.....

如果再黎既話好煩
d傢私要搬.而且又要比多次錢

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖