香港公營房屋討論區
主頁 » 休閒天地 » 康樂園 » 其他 » 國際冠軍盃完整賽程
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

國際冠軍盃完整賽程
21/7/2018 早上09:05 曼城vs多蒙特*

21/7/2018 晚上10:05 拜仁慕尼黑vs巴黎聖日耳門

23/7/2018 早上04:05 利物浦vs多蒙特*

26/7/2018 早上07:05 祖雲達斯vs拜仁慕尼黑

26/7/2018 早上08:05 多蒙特vs賓菲加

26/7/2018 早上08:05 曼城vs利物浦

26/7/2018 早上10:05 羅馬vs熱刺

26/7/2018 早上11:05 AC米蘭vs曼聯

26/7/2018 晚上07:35 馬德里體育會vs阿仙奴

28/7/2018 晚上07:35 阿仙奴vs巴黎聖日耳門

29/7/2018 凌晨01:05 賓菲加vs祖雲達斯

29/7/2018 凌晨02:05 車路士vs國際米蘭

29/7/2018 早上05:05 曼聯vs利物浦

29/7/2018 早上07:05 拜仁慕尼黑vs曼城

29/7/2018 早上11:05 巴塞隆拿vs熱刺

30/7/2018 晚上07:35 巴黎聖日耳門vs馬德里體育會

1/8/2018   早上08:05 曼聯vs皇家馬德里

1/8/2018   早上08:35 熱刺vsAC米蘭

1/8/2018   早上10:05 巴塞隆拿vs羅馬

2/8/2018   凌晨03:05 阿仙奴vs車路士

2/8/2018   凌晨04:05 賓菲加vs里昂

5/8/2018   凌晨02:05 國際米蘭vs里昂

5/8/2018   早上06:05 皇家馬德里vs祖雲達斯

5/8/2018   早上08:05 AC米蘭vs巴塞隆拿

8/8/2018   凌晨03:05 車路士vs里昂

8/8/2018   早上08:05 皇家馬德里vs羅馬

12/8/2018 凌晨03:05 馬德里體育會vs國際米蘭

*已確定電視77台免費直播
分享 分享 讚好人數:2查看名單

好呀, CCTVB升去北京啦, 哩排唔等閒送機, 屈啦   
分享 分享 讚好人數:1查看名單

唔該晒
平安 如意 健康 快樂!
分享 分享 讚好人數:0查看名單

好呀, CCTVB升去北京啦, 哩排唔等閒送機, 屈啦   
chanster 發表於 2018-07-17 16:04:23 原文

我都係咁話。無論人或事,CCTVB仲食緊故有模式,還認為繼續由兩個「女強人」操盤,捧紅或打壓一啲「偽人」就能控制成本,氹到人落廣告,吸引到啲C9和外地華人收看。

我都係咁話。無論人或事,CCTVB仲食緊故有模式,還認為繼續由兩個「女強人」操盤,捧紅或打壓一啲「...
andycym 發表於 2018-07-17 17:14:49 原文

頂, 我隻乸話佢like煲屐, 畀佢吹漲

頂, 我隻乸話佢like煲屐, 畀佢吹漲
chanster 發表於 2018-07-17 17:20:23 原文

呢個好笑  

回應 #5 chanster
其實好多人都鍾意睇戲(當睇故事)。不過,近年CCTVB啲演員都上年紀了,搵佢哋演啲談情片真係冇乜說服力。又或者就係...內鬥.....,唔通附合國情。

回應  chanster
其實好多人都鍾意睇戲(當睇故事)。不過,近年CCTVB啲演員都上年紀了,搵佢哋演啲談情片...
andycym 發表於 2018-07-17 17:32:47 原文

CCTVB 宜家個衰樣似足舊底 CCATV 咁, 越尼越多翻炒
不過我隻乸又LIKE翻炒喎, 冇佢修

CCTVB 宜家個衰樣似足舊底 CCATV 咁, 越尼越多翻炒
不過我隻乸又LIKE翻炒喎, 冇佢修
chanster 發表於 2018-07-17 17:39:56 原文

咁當然唔會完全冇人睇嘅。不過啲「大型」節目依然倚賴班老seafood,另外啲人上親台攞內定獎項都要多謝落小姐,多謝真小姐就真係十年如一日...

咁當然唔會完全冇人睇嘅。不過啲「大型」節目依然倚賴班老seafood,另外啲人上親台攞內定獎項都要...
andycym 發表於 2018-07-17 17:48:47 原文

好似隻糊定印咁, 無樣無演技無body三無又花蛋,
隻菜私背好似聞賤聯咁, 假到冇朋友, 又花蛋
阿六毛嗱嗱莫名其妙變咗小生
不如睇薯片縮縮好過, 起碼有得笑
分享 分享 讚好人數:1查看名單

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

公屋申請速報系統 X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖