香港公營房屋討論區
主頁 » 公共出租房屋 » 公屋申請 » 市區3人 » 仲要等幾耐>.<
頁尾 帖尾 顯示所有留言 搜索某用戶之留言 回帖 在本分區發新帖 搜索本分區 搜索 支持鍵盤翻頁

仲要等幾耐>.<
13000xx 仲要等幾耐先到...聽講4月派安泰 有機會到我嗎?
G13007xx 12年2月入表 現在s0
分享 分享 讚好人數:0查看名單

回應 #1 sing9997

市3?審查咗未?

回應  sing9997
市3?審查咗未?
Mr楊 發表於 2018-03-09 13:43:34 原文

楊經理請教下3人市G1297...上月22號拒絕一次,現轉了S2下次派去那個地方機會大D呀?

回應 #1 sing9997
我也想知

楊經理請教下3人市G1297...上月22號拒絕一次,現轉了S2下次派去那個地方機會大D呀?
yushing2012 發表於 2018-03-09 13:48:41 原文

首先表明我唔係楊經理(楊管)
以我估計你派安泰機會大d

首先表明我唔係楊經理(楊管)
以我估計你派安泰機會大d
Mr楊 發表於 2018-03-09 13:53:49 原文
唔好意思 ,安泰早派蘇屋?上次拒絕原因是小朋友返學問題,希望派返長沙灣區。如果咁唔好彩派安泰唯有再拒絕多一次 本帖最後由 yushing2012 於 2018-03-09 14:04:16 編輯

唔好意思 ,安泰早派蘇屋?上次拒絕原因是小朋友返學問題,希望派返長沙灣區。如果咁唔好彩派安泰唯有...
yushing2012 發表於 2018-03-09 13:58:08 原文

楊經理預測安泰及蘇屋4月差唔多時間派,要把握及珍惜每次機會!祝你派到心意單位~蘇屋邨

回應 #7 Mr楊
謝謝你!冇得把握,講運氣,唯有交俾上天安排 本帖最後由 yushing2012 於 2018-03-09 14:25:11 編輯

加油!!

回應  Mr楊
謝謝你!冇得把握,講運氣,唯有交俾上天安排
yushing2012 發表於 2018-03-09 14:19:46 原文

每日誠心向天主祈禱!

頁首 帖首 在本分區發新帖 曾訪分區 支持鍵盤翻頁
重要提示:為免用戶蒙受損失及為公平起見, 一律嚴禁透露商戶或裝修師傅資料, 違者會被警告, 嚴重者將被禁言甚至禁訪本討論區, 敬請合作。 (詳情) (用戶守則)
抱歉! 你無權回帖。
如果你已建立帳戶但未登入, 請按此登入
你未建立帳戶? 請按此建立帳戶。(完全免費)
建立帳戶後請按此重載本頁

請按此瀏覽"重點帖子"! X
分區表  登記 登錄 頁首 回帖 搜索 頁尾 在本分區發新帖